«Він дуже розумний, освічений». Колишня дружина Узелкова розповіла про нове кохання

«Він дуже розумний, освічений». Колишня дружина Узелкова розповіла про нове кохання
  • Колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узелкова, фітнес-тренерка Марина Боржемська розповіла, що зараз перебуває у стосунках.
  • Зі спортсменом вінничанка розлучилася в 2018 році.

Через кілька років після розлучення з відомим українським боксером В'ячеславом Узєлковим, фітнес-тренер Марина Боржемська нарешті вирішила влаштувати своє особисте життя. У недавньому інтерв'ю програмі «Зірковий шлях» 42-річна жінка вперше зізналася, що в її житті з'явився чоловік, який її постійно дивує.

«Він не дає мені довго думати. Він говорить і робить», — розповіла Марина.

А днями Боржемська дала нове інтерв'ю каналу СТБ, де детальніше розповіла про свого обранця, якому, за її словами, вона дозволила робити все стосовно неї.

Відео дня

«Я до себе підпустила одну людину ближче, ніж я підпускала за останні роки когось, — сказала Боржемська. — Я дозволила йому робити те, що вона хоче, до мене. Але я поки не хочу сильно зачаровуватися, щоб не розчаровуватися», — розказала Марина Григорію Решетнику.

Марина з донькою Олівією та сином Робертом

За словами Боржемської, вона познайомилася зі своїм новим бойфрендом на вулиці. Раніше вона зізналася, що знайомству сприяла її дочка Олівія. Чоловік запросив її на каву, а потім почав доглядати. Марина зізнається, що залицяльник до цього не знав про її публічність.

«Як воно буде, я не знаю. Мені зараз все подобається. Він дуже розумний, освічений. Мені є про що з ним поговорити», — розповідає Боржемська про свого нового обранця.

Як відомо, Боржемська виховує двох дітей: сина Роберта та дочку Олівію від шлюбу з В’ячеславом Узелковим, з яким гучно розлучилася у 2018 році. З тих пір Марині приписували роман з Іраклі Макацарія, а Узєлков шукав своє щастя на реаліті-шоу. Тренерка нещодавно повернулася від родичів з Ізраїлю до України, а її діти залишилися там.

 

Читайте також:

Дружина футболіста Олександра Зінченка прогулялася вулицями рідної Вінниці та подякувала ЗСУ

Гусаків Світлани Теренчук плагіатять по всій Україні. «Біологічну зброю» дизайнерка запатентувала

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Катя Яцентюк

    Це називається нагулялась))))
  • Svitlana Sirenko

    Вінничанам дуже цікаво як там у колишньої жінки узелкова і у нього самого. Адже в нас немає проблем трагічних в країні, вирішені всі проблеми з підготовкою до навчального року в  місті, одна радість, що в якоїсть боржеиської з'явився ( бойфренд ). Дякую за дуже цікаві новини.
  • Valia Bondarenko

    Мариночке я желаю только здоровья и счастья. Достаточно она была унижена Узелковым,  она достойна человеческого счастья.  Она умная, красивая, сильная. Счастья вам Мариночка 😍
  • Людмила Польская

    Така важлива новина, що потрібно на Фейсбуці обговорювати?

keyboard_arrow_up