«Він був справжнім воїном». На Донеччині загинув військовий з Оратівщини

«Він був справжнім воїном». На Донеччині загинув військовий з Оратівщини
  • В районі населеного пункту Оріхово-Василівки при виконанні бойових завдань 27 березня загинув захисник з Оратівщини Михайло Гончарук. Герою було 56 років.
  • Напередодні загинув брат Михайла. Обоє чоловіків були справжніми патріотами своєї країни.

Сумну звістку повідомила Оратівська громада.

Михайло, який з села Чернявка, воював у складі 56-ї окремої бригади. Довгий час їздив на заробітки, але коли почалась повномасштабна війна, одразу повернувся до України і виконав свій чоловічий обов’язок. 

«Всі хто його знав — знають, що він був добрим, щирим, мудрим, відважним і завжди тримав своє слово. Він був справжнім воїном, не дивлячись на два поранення, завжди повертався назад на передову. Він любив Україну усім серцем, любив наших людей і вірив в світле майбутнє нашої країни, — розповідають в адміністрації громади. — Михайло був великим оптимістом, позитивною людиною, сім’янином і великим мрійником. Ніколи не ховався, ніколи не давав задню і жив по совісті. Ми всі пам’ятатимемо тебе вічно»!

Відео дня

Сільська голова села Чернявка Ганна Титоренко написала у фейсбук: «Страшна звістка знову прилетіла до нашого села. Під Бахмутом загинув наш земляк, Гончарук Михайло Степанович 23.06.1966 року народження. На протязі двох місяців не стало двох рідних братів. Вони були справжніми патріотами нашої Батьківщини, нашого села. Просимо усіх односельців віддати честь нашому воїну, який ціною свого життя, зберігав наш спокій. Про поховання повідомимо додатково».

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Материнський біль краяв серце». У Ладижині в останню путь провели визволителя Херсону

Через місяць мало бути весілля. На Вінниччині прощались із 24-річним воїном-Героєм

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (355)
  • Галина Діденко

    Вічна пам'ять Герою родинні щирі співчуття !
  • Алёна Сидоренко

    Світла пам'ять.
  • Tetyana Gusak

    Царство небесне Вічна пам'ять герою Співчуття рідним
  • Марина Марина

    Вічна пам'ять Герою, співчуття рідним.

keyboard_arrow_up