Від важких поранень у госпіталі помер військовий з Тростянецької громади

Від важких поранень у госпіталі помер військовий з Тростянецької громади
  • Тростянеччина в жалобі. 17 листопада у шпиталі Дніпра від отриманих ран помер відважний захисник України, житель села Оляниця Олександр Євтєєв.

Сумну звістку повідомила Тростянецька селищна голова Людмила Червонецька.

Олександр Сергійович народився 21 серпня 1972 року в Краснодарському краї, де закінчив школу. Навчався в Одеському вищому морському училищі імені Маринеско за фахом механік суден. Працював на Укрзалізниці стрілком воєнізованої охорони.

Маючи досвід бойових дій у складі сил АТО, з перших днів військової агресії старший лейтенант Олександр Євтєєв був мобілізований до лав Збройних Сил України.

21 жовтня на Донеччині при виконанні військового обов’язку, ціною власного життя, захищаючи цілісність нашої держави, мир та спокій в наших домівках Олександр Сергійович був важко поранений.

«Він був люблячим чоловіком, турботливим батьком, братом, сином і хорошим товаришем. Любив життя, робив багато добрих справ, але планів було ще більше. На жаль, Героїв убивають. Війна забирає найкращих, — цитуємо повідомлення. — Висловлюємо співчуття батькам, дружині захисника Оксані Григорівні, сину Сергію, рідним та близьким. Схиляємо голови в глибокій скорботі. Про дату і час церемонії прощання та поховання буде повідомлено додатково».

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

Відео дня

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Орден «За мужність» вручили дружині загиблого військового Миколи Войтка

«У полоні відрізали руку». 19-річний захисник Маріуполя освоює біонічний протез

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (221)
  • Марія Романчук

    Вічна світла пам'ять та царство небесне ГЕРОЮ. Щирі співчуття рідним.
  • Моя справжня любов.

    Царство небесне і вічна пам'ять!
  • Елена Мишановская

    Вічна пам'ять Нашому Герою Захиснику України. Щирі співчуття і низький уклін рідним та близьким. Хай спочиває з миром.
  • Тренинг Центр МАЛЕС

    Вічна пам'ять тобі, Герою

keyboard_arrow_up