В останню путь провели загиблого на Донеччині воїна Вадима Гайдея

В останню путь провели загиблого на Донеччині воїна Вадима Гайдея
  • У бою на Донеччині загинув військовий Вадим Гайдей. Чоловік родом з Вінниці. Йому було 40 років.

Вадим Гайдей загинув під час обстрілу в ніч з 15 на 16 вересня у населеному пункті Селидово. У військового залишилося двоє діток та дружина.

«Не можу повірити, що ти нас залишив! Нема таких слів, щоб висловити мій біль! Ти наше сонечко, ти був найкращим чоловіком та батьком, таким і залишися для нас! Ти так багато хотів зробити, але клята війна забрала тебе в нас! Ти завжди будеш в наших серцях, — написала дружина загиблого Людмила. — Ти був дуже хорошою людиною, всі поважали тебе! Ти наш герой! Ти моя надія та опора! Люблю тебе і буду любити завжди! В тебе в нас чудові діти, але кляті кацапи забрали їхнє дитинство, саме найголовніше Тебе! Спочивай з Богом! Я не хочу вірити, що тебе нема! Що більше ніколи не почую тебе та пригорну! Ти більше ніколи не скажеш моя Люда!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Людмила Гайдей (@luda_86_)

Відео дня
div>

Сьогодні, 24 вересня, військового поховали. Вічна пам'ять Герою!

Як інформує Донецька облдержадміністрація, 16 вересня населений пункт Селидове росіяни обстріляли з РСЗВ Смерч та ЗРК С-300. Ракетами пошкодили 32 п'ятиповерхівки, гімназію та дитсадок, вщент зруйнували школу. 

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Танкіст з Літина, який став Героєм України, розповів свою історію боїв на Херсонщині

Запеклі бої та мужні подвиги воїнів. Герой України «Шаман» розповів про війну

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (142)
  • Костенко Таиса

    Вічна пам'ять
  • Ирина Богданова

    ухты
  • Наталия Малацковская

    Слава Герою та Вічна пам'ять!!!
    🇺🇦🕯🙏🙏🙏
  • Светлана Скоробогач

    Вічна пам'ять Герою

keyboard_arrow_up