В дитинстві, на початку кар'єри і тепер. Переглядаємо фото зірок естради родом із Вінниці

В дитинстві, на початку кар'єри і тепер. Переглядаємо фото зірок естради родом із Вінниці
Ольга Полякова в дитинстві і тепер
  • Ці українські артисти пройшли довгий шлях перед тим, як стати кумирами мільйонів.
  • А колись вони були простими дівчатами і хлопцями родом з Вінниччини.
  • Пропонуємо подивитися на світлини до і після, або фото з дитинства, на початку кар'єри знаних зірок і тепер.

Зараз вони — популярні, знамениті і заможні, їх обожнюють мільйони. На початку кар’єри ці, родом з Вінниці артисти, виглядали не так розкішно і дорого, зате були молодшими і з вогником в очах.

Давайте подивимося, які вони були в юності і дитинстві, в яких образах виступали знамениті зірки, коли ще тільки починали свій творчий шлях на сцені.

Павло Зібров

Відео дня

Павло Зібров — естрадний співак, колоритний композитор і професійний музикант, який представляє собою цілу епоху.  народився 22 червня 1957 року в Вінницькій області, в селі Червоне Немирівського району.

Майбутня зірка української естради ріс в родині вчительки і робітника.Павло закінчив музичну спецшколу-інтернат ім. Лисенка в Києві і оркестровий факультет Київської консерваторії імені П.Чайковського. У 1992 — вокальний факультет.

Символом українського шоу-бізнесу Зібров став початку 90-х. Пісня «Хрещатик» у його виконанні є неофіційним гімном української столиці. Сьогодні заслужений артист України продовжує виступати, а також знімається в кіно і бере участь у телепроектах.

Ольга Полякова

Співачка Оля Полякова народилася 17 січня 1979 року в місті Вінниці. Вітчим — дипломат, мама Світлана — лікарка-педіатр. Закінчила ЗОШ № 13 у Вінниці, музичну школу з класу фортепіано, Вінницьке училище культури і мистецтва за класом хорового диригування. В столиці: Київський університет культури та мистецтв по класу естрадного вокалу та Музичну Академію ім. П.Чайковського, має диплом оперної співачки.

Ольга Полякова розпочала музичну кар'єру наприкінці 1990-х, ставши лауреатом фестивалів «Море друзів»та «Крізь терни до зірок». У 2000 році випустила кліп на пісню «Так не бывает».

Зіркою  української естради стала наприкінці 2012 року, коли одягла кокошник і випустила трек «Russian Style». Зараз Полякова активно займається естрадною кар'єрою,також знімається у фільмах, бере участь у телепроектах. 

Віктор Бронюк

Співак Віктор Бронюк народився 24 березня 1979 в невеликому селі Соколова, Хмільницького району Вінницької області. Після закінчення школи він навчався в Барському педагогічному училищі, за фахом художник-дизайнер і вчитель праці. Крім того, Бронюк ще навчався у Вінницькому державному педагогічному університеті на історичному факультеті.

У 2005 році Віктор Бронюк створює гурт, який невдовзі стає відомим під назвою ТіК (Тверезість і Культура). 

Композиція «Олені», автором якої є Віктор Бронюк, піднялась на найвищі сходинки українських радіостанцій і принесла справжню популярність гурту ТіК.

Лері Вінн

Співака Лері Вінна вважають вінничанином. Хоча Валерій Дятлов народився в 1962 році, 17 жовтня в місті Дніпропетровську. Сім’я пізніше вирушила до Вінниці. Навчався блондин в «елітній» школі № 2. У 1984 році майбутня зірка отримала освіту у Вінницькому політехнічному інституті. А в 1993-му Лері закінчив музичне училище. 

Лері Вінн потрапив на професійну сцену в 1990 році. Сплеск популярності принесла співакові пісня «Вітер». Вона довгий час була візитною карткою цього виконавця як на території України, так і в країнах СНД. 

В 2000-х Лері Вінн зник із шоу-бізнесових радарів. Співак в столиці заснував власну івент-агенцію. Сам давно покинув зірковий олімп, проте, коли звуть на корпоративи — не відмовляє. Позаторік зірковий вінничанин виступав на заході в рідному місті.

Дмитро Шуров

Ще один відомий музикант із Вінниці Дмитро Шуров. Народився 31 жовтня 1981 року у Вінниці. Батько — поет, художник, редактор телевізійних програм Ігор Шуров. Мати — педагог і музикант. З чотирьох років Дмитро вчився грати на фортепіано. Далі Шуров якийсь час провів за кордоном.

В підлітковому віці навчався у Франції, потім рік проживав в штаті Юта в США по програмі обміну. Повернувшись з Америки, вступив до Київського лінгвістичного інституту.

Раніше був піаністом гуртів: «Океан Ельзи», «Esthetic Education», грав у Земфіри. Сьогодні розвиває успішний сольний проект «Pianoбой».

 

Читайте також:

Вінничанка — ведуча нового сезону «Танці з зірками». Цікаві факти про Іванну Онуфрійчук

Що за пара! Відомі вінничани діляться родинними світлинами та історіями кохання

Мужні і голосисті. Розповідаємо про відомих музикантів і співаків родом із Вінниччини

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ол Са

    Полякова по всякому чморит Винницу, а вы тут надумали ей гордиться

keyboard_arrow_up