В бою за незалежність загинув 30-річний гравець футбольної команди «Вінницькі вовки»

В бою за незалежність загинув 30-річний гравець футбольної команди «Вінницькі вовки»
  • Під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув житель Томашпільської громади. Військовому було лише 30 років.

Сумну звістку повідомила Тульчинська районна державна адміністрація.

Зазначають, що 30-річний Ігор Бойко, житель села Рожнятівки, загинув під час виконання бойового завдання, біля села Орехово Донецької області, 15 червня 2022 року в наслідок вибухової травми.

— Йому назавжди залишиться тридцять літ…Сум та печаль огортає Томашпільську громаду, — йдеться у повідомленні. — Загинув єдиний син, надія та опора батьків, не доживши до свого 31-річчя кілька днів. Бойко Ігор Валерійович, був сильним, відважним та мужнім, до останнього життєвого подиху боровся за свободу, за мир, за вільне майбутнє кожного з нас. Ми в неосяжному боргу перед нашим захисником-Героєм. Кожна загибель — це величезна втрата для всього українського народу. Ми вклоняємося таким лицарям, як Ігор Валерійович, які ціною власного життя рятують Україну від російської орди.Тульчинська районна військова адміністрація щиро співчуває родині загиблого Захисника, поділяємо ваше горе та сумуємо разом з вами. Пам'ять про Ігоря Валерійовича буде навічно закарбована в наших серцях! 

Відео дня

Загиблий був гравцем Вінницьких Вовків.

— 15 червня біля села Оріхове на Донеччині загинув наш гравець #93, наш друг, наш товариш і патріот України — Бойко Ігор. Від імені нашого клубу, всіх гравців, всієї спільноти американського футболу України ми висловлюємо своє співчуття батькам та родині Ігоря, — повідомили на офіційній сторінці команди. — Він захищав свободу нашої країни і поклав за неї життя. Нехай наш герой спочиває з миром у кращому світі, а ворог наш не знає спокою ні на цьому, ні на тому світі. 

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя! Вічна Слава та Царство небесне!

 

Читайте також:

Переселенці можуть отримати грошову допомогу від криптобіржі Binance

Де знайти роботу під час війни? П'ять корисних сервісів для українців

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • West Best

    Вічна пам'ять герою!!!
  • Читач22

    Вічна і світла пам'ять
  • Читач94

    Вічна пам'ять і царство небесне

keyboard_arrow_up