Переселенці можуть отримати грошову допомогу від криптобіржі Binance

Переселенці можуть отримати грошову допомогу від криптобіржі Binance
  • Українців зі статусом ВПО вирішила підтримати одна з найбільших світових криптобірж Binance. На допомогу виділили 1,2 млн доларів. 

Упродовж трьох місяців виплати будуть надходити на криптогаманець, а потім їх можна вивести на банківську картку (75 доларів щомісячно). Про це інформують на сайті Мінцифри.

Як отримати допомогу?

Щоб отримати допомогу від Binance, необхідно пройти верифікацію в одному з фондів: Rotary Kyiv, «Паляниця» та iSans.

Відео дня

Подати заявку на фінансування можна за адресою: [email protected]. Пілотний проєкт запустили у Львівській області, і вже 1000 осіб отримали виплати. 

Скільки людей отримали кошти?

До цього Binance вже здійснили виплати 1713 українцям, які вимушено виїхали до країн Європейського Союзу, та загалом планують допомогти 5000 біженцям з України.

— Від початку повномасштабної війни рф в Україні компанія Binance демонструвала потужну підтримку України, — зазначають у Мінцифрі. — Вводила санкції проти рф і регулярно посилювала їх, а також надала 10 млн доларів на допомогу українським біженцям. Ще одне підтвердження, що на боці України весь демократичний і технологічний світ. Зокрема, виплата коштів стала можливою завдяки співпраці Мінцифри із засновником Binance — CZ.

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up