«Узєлков попросив 50 тисяч». Теленаречена боксера розповіла правду про їх одруження наосліп

«Узєлков попросив 50 тисяч». Теленаречена боксера розповіла правду про їх одруження наосліп
В’ячеслав Узєлков та Юлія Чернецька і їх скандальне «Одруження наосліп»
  • Вінничанин, колишній боксер та екс-тренер телепроекту «Зважені та щасливі» В'ячеслав Узєлков після гучного розлучення знову опинився в центрі скандалу.
  • В романтичному реаліті-шоу «Одруження наосліп» він освідчився екс-дружині.
  • Розповідаємо, в чому зізналася теленаречена боксера після виходу проекту в ефір.

Ведучі сьомого сезону романтичного реаліті-шоу «Одруження наосліп», яке транслюють зараз на каналі 1+1, Даніель Салем та Ірина Кириченко підібрали 42-річному боксеру В’ячеславу Узєлкову наречену, з якою він публічно обмінявся обручками. Обраницею спортсмена стала красуня-блондинка, фітнес-тренер родом з Вінниччини, мама чотирьох дітей Юлія Чернецька. 

Як виявилося, експерти об'єднали в пару не чужих людей — В'ячеслав і Юля були знайомі до проекту, Узєлков навіть колись підбивав клинці до жінки. Вона ж йому давала відкоша, бо не уявляла їх парою.

Відео дня

Під час проекту Узєлков робив усе можливе, аби сподобатися білявці. Однак фінал набув несподіваного повороту. Чернецька хотіла залишити обручку і дати їх парі шанс. Узєлков віддав каблучку та заявив, що досі кохає колишню дружину, з якою прожив у шлюбі 22 роки.

«Навіщо ти мене так підставив?»

Після виходу реаліті-шоу «Одруження наосліп» в ефір, фітнес-мама та теленаречена В'ячеслава Узєлкова зізналася, що спортсмен брав участь у проекті за гроші.

— Якось ввечері, після зйомок чергового сюжету реаліті-шоу, коли Узєлков добряче напився, він зізнався, що участь у проекті він бере не безкоштовно, і що він попросив 50 тисяч гривень, — сказала Юлія Чернецька в прямому ефірі на своїй сторінці в Інстаграмі. — Також В’ячеслав признався, що він сам обирав собі наречену. Це були його умови, коли його запрошували на проект: щоб героїнею була я, а також назвав суму, за яку погодиться на одруження. 

Після цього Юля відмовилася від продовження зйомок проекту. За її словами, вона дійсно йшла шукати собі нареченого.

— Виявилося, що це просто проплачене шоу, — розказала в соцмережі мама чотирьох дітей. — Виявляється, що мене просто безкоштовно замовили. Я плакала і кричала Узєлкову: навіщо ти мене так підставив, ти ж знав, що я не хотіла мати з тобою стосунків, ми були просто друзями? Я тут тиждень на зйомках, залишила дітей на сестру, — заради чого? Для того, щоб Слава в кінці проекту освідчився в коханні своїй колишній дружині? А Марина дійсно з ним настраждалася, ви навіть собі не уявляєте.

Піти з проекту не могла через штраф

Юлія Чернецька хотіла зірвати зйомки, навіть придумала собі хворобу. Піти з проекту не могла через штраф у 200 тисяч гривень. На перемовини приїхав генеральний продюсер реаліті-шоу «Одруження наосліп». Теленаречена Узєлкова теж попросила 50 тисяч гривень, і зйомки проекту продовжили, — поділилася вона в IGTV Інстаграму. 

Після зйомок проекту, які відбулися рік тому, вищезгадана одружена наосліп пара, перестала бути друзями, — також повідомила в соцмережі Юля.

 

Читайте також:

У В'ячеслава Узєлкова знову весілля. Вінницький спортсмен одружився наосліп

В'ячеслав Узєлков прийшов на шоу знайти обраницю, але зізнався в коханні іншій жінці

«Він назвав мене тварюкою», — вінничанка Боржемська розповіла про розлучення з Узєлковим

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Вікторія Лігутко

    Я відверто дивуюся йому: як бути таким 🐏, щоб прос… ти таку жінку як Марина?
  • Анэт Миро

    Побачила в нього в сторіс на запитання чи спілкується він з нареченою з телепроекту його відповідь була " звичайно ні фу фу фу". Що про нього ще скажеш після такого сплошне непорозуміння славко.
  • Сергій Поліщук

    Хто, б...ь, всі ці люди!?
  • Оля Лукина

    Узелков дебил недоразвитый

keyboard_arrow_up