У «Вінницяобленерго» новий керівник: Юрій Касіч замінить Андрія Поліщука, який пішов відпочити

У «Вінницяобленерго» новий керівник: Юрій Касіч замінить Андрія Поліщука, який пішов відпочити
  • Сьогодні, 30 травня, відбулася зміна керівництва Вінницяобленерго. Генеральний директор Андрій Поліщук, який очолював компанію дев'ять років, тимчасово залишив посаду. Управляти «Вінницяобленерго» поставили Юрія Касіча.

Андрій Поліщук клопотав перед Наглядовою Радою «Вінницяобленерго» щодо виробничої перерви. Він підкреслює, що така перерва йому потрібна для відновлення сил та здоровʼя перед наступним важким осінньо-зимовим періодом.

«Передаю управління кампанією та професійний колектив, який працює як єдиний і надійний механізм, досвідченому менеджеру Юрію Касічу», — сказав Поліцук.

Юрій Касіч досвідчений енергетик. Він починав свій шлях в галузі монтером на Київській ТЕЦ-5, згодом — диспетчером, начальником диспетчерської служби, головним диспетчером.

Відео дня

Свого часу він працював у «Вінницяобленерго» технічним та генеральним директором. Був головою правління товариства «Єдиний енергостандарт» та державного підприємства «НЕК «Укренерго», а також гендиректором підприємства «Чернігівобленерго». Останні роки активно займався питаннями малої гідроенергетики.

«Хочу сказати, що Андрій Поліщук усі ці дев'ять років підтримував вектор розвитку, який ми разом з вами започаткувати 11 років тому. Він виконав свою обіцянку, кожен свій день роботи над цим працював і ми йому за це дуже вдячні. Дякую, Андрію! Я спостерігав за розвитком компанії весь цей час, разом з вами переживав усі моменти добрі та недобрі, — сказав на офіційному представленні Касіч. — Лишився таким ж, але з більшим досвідом, який отримав за ці роки. Хочу нагадати, що зі мною працювати непросто, але обіцяю, буде цікаво. Ми будемо з вами дотримуватися найголовнішого завдання, щоб наша країна отримала скорішу перемогу, яка формується не лише на фронті, а й в тилу, у нашій енергетичній сфері. Ми маємо зробити багато для того, аби економіка відновлювалась і бізнесу було комфортно працювати в сталому режимі та у нашій області. Впевнений, ми з вами так і зробимо! Дякую вам! Все буде добре, і слава Україні».

 

Читайте також:

Вінницькі енергетики отримали енергообладнання від Уряду. Яке саме?

Штраф 85 тисяч за переказ між картками: це страшилка чи реальність?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Тетяна Карук-Джига

    ХАБАРНИК МІНЯЄ ХАБАРНИКА
  • Aleksandr Martunuyk

    Яка різниця хто є гендиректором, важливо те, хто досі є власником.
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

  • Володимир Мельник

    Шановні глядачі дивіться на ці ПИКАТІ обличчя вд партії гроймана кажу УСГ Іх місце там на передовій АЛЕ ЖОДНА ОСОБА ТУТ В ТИЛУ А НЕ ТАМ ДЕ ГИНУТЬ РЯДОВІ ЛЮДИ УКРАЇНИ Різницю розумієте!

    Більшість Ні

    Кажть  Мене не стосується ПІКАТІ РЯХОЛИ ПАРТІЇ усг ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ ВЧЕРГОВЕ ВСІМ НАМ ВІННИЧАНАМ

    Дивіться та знайте хто є хто в державіУкраїна

keyboard_arrow_up