Взяв виробничу перерву. Андрій Поліщук тепер не гендиректор «Вінницяобленерго»

Взяв виробничу перерву. Андрій Поліщук тепер не гендиректор «Вінницяобленерго»
  • Андрій Поліщук очолював «Вінницяобленерго» з 2014 року. Сьогодні, 31 травня, він повідомив про виробничу перерву на посаді генерального директора.

Поліщук клопотав перед Наглядовою Радою «Вінницяобленерго» щодо виробничої перерви. Він підкреслює, що така перерва йому потрібна для відновлення сил та здоровʼя перед наступним важким осінньо-зимовим періодом.

— Передаю управління компанією та професійний колектив, який працює як єдиний і надійний механізм, досвідченому менеджеру Юрію Касічу. Саме від нього я прийняв управління нашим акціонерним товариством у вересні 2014 року, — написав у дописі Андрій Поліщук. — Все моє життя — це Енергетика. Я пройшов довгий шлях від електромонтера до Генерального директора обленерго.

Відео дня

Відзначимо, що 26 травня Андрій Поліщук заявив про складання повноважень депутата Вінницької обласної ради.

Довідка

Андрій Поліщук народився 19 березня 1978 року у місті Вінниця.

У 2001 р. закінчив Вінницький державний технічний університет за спеціальністю «Електричні станції», інженер ­ електрик, технічний перекладач з англійської та німецької мов.

У 2003 році в цьому ж вузі здобув другу вищу освіту  за спеціальністю «Облік та аудит», бухгалтер — економіст.

У 2013 р. закінчив Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, державне управління — магістр державного управління. Кандидат технічних наук. Дисертацію на тему «Оптимізація електроощадних заходів для розподільчих електричних мереж в умовах неповної вихідної інформації» зі спеціальності «Електричні станції,  мережі і системи» захистив  у 2011 році. З  2018 року — доцент  кафедри електричних станцій та систем факультету електроенергетики та електромеханіки Вінницького національного технічного університету.

Трудову діяльність розпочав у 1995 р. на посаді електромонтера в Вінницьких східних високовольтних електричних мережах ВАТ «АК «Вінницяобленерго», ще будучи студентом ВУЗу.

Упродовж 2001-2003 роки займав посади інженера, інспектора, провідного інженера ­ інспектора, керівника групи контролю служби інспекції енергозбуту ВАТ «АК «Вінницяобленерго».

З 2003  по 2012 роки — заступник директора з енергозбутової роботи Вінницьких міських електричних мереж.

У 2012-2014 рр. працював комерційним директором ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» (з червня по грудень 2013 р.) та ПАТ «Вінницяобленерго».

З вересня 2014 року був генеральним директором ПАТ «Вінницяобленерго».

 

Читайте також:

Вінницькі енергетики отримали енергообладнання від Уряду. Яке саме?

Штраф 85 тисяч за переказ між картками: це страшилка чи реальність?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Олександр Юшник

    Він вже років 50,,, може бути у відпустці і не бідувати.
  • Тетяна Карук-Джига

    НЕ ВИРОБНИЧУ ПЕРЕРВУ,А НА НАРИ ЗА СВОЇ СПРАВИ.,ПРО ЯКІ ПИШУТЬ.ДЕ НАЛЕЖНІ КАРАЛЬНІ ОРГАНИ,ВЖЕ  ВЗЯЛИ ГРОШЕНЯТ ТА ВСЕ ДОБРЕ
  • Andrij Kostanda

    Запитляв
  • Увы и Ах

    Хвіст припекло? Цікаво, що саме там вилізло з чисельних махінацій, що пан тікає?

    Володимир Мельник reply Увы и Ах

    трусонюхате ПІБ озвучте НІКОЛИ БО ТРУСОНЮХ ТВОЄ МІСЦЕ ТАМ НА СХОДІ ЗСУ

    А ВОНО БИДЛО СИДИТЬ ТА ... НА КОЛІНАХ ЦІ НОВИНИ не соромно?

    НІ весь сором пропив у партії УСГ!

keyboard_arrow_up