У бою загинув військовий з Тростянецької громади. Герою було 36 років

У бою загинув військовий з Тростянецької громади. Герою було 36 років
  • З Бердянська до Тростянця перевіз свою родину Олександр Бочеваров, а сам встав на захист рідної землі. 28 жовтня у бою з окупантами воїн героїчно загинув.

Сумну звістку повідомила Тростянецька селищна голова Людмила Червонецька.

«Тростянеччина в жалобі. Небесне військо України поповнилось ще одним Героєм. 28 жовтня в бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, під час виконання бойових завдань на Донеччині загинув Олександр Бочеваров. Захисник родом з м. Бердянськ. Разом з родиною знайшли прихисток у нашій громаді. Йому було всього 36 років, — цитуємо повідомлення. — Вік, коли, здавалось би, у житті все лише починається. Але проклята московська орда та розв’язана нею війна все докорінно змінила. Йому довелось залишити рідний дім та взяти до рук зброю. Олександр Вікторович мужньо та безстрашно пішов на війну, а повернувся з неї Героєм. Висловлюємо щирі співчуття матері Таїсії Олександрівні, дружині Ганні Вікторівні, донечкам Ксенії та Вікторії, рідним та близьким».

Про дату і час прощання та поховання повідомлять додатково.

Відео дня

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Орден «За мужність» вручили дружині загиблого військового Миколи Войтка

«У полоні відрізали руку». 19-річний захисник Маріуполя освоює біонічний протез

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (70)
  • Montaż Doma

    Вічна пам'ять ГЕРОЯМ
  • Черниговская школа /11

    Вічна пам'ять. Земля  пухом Герои  не   вмирають .Співчуття   рідним.
  • shokoladnaya_lavka_

    Вічна Пам'ять Герою🙏🙏
  • Олександр Гедз

    Вічна пам'ять Герою України

keyboard_arrow_up