Тульчинська громада провела в останню путь 30-річного захисника Вадима Коломійчука

Тульчинська громада провела в останню путь 30-річного захисника Вадима Коломійчука
  • Ще один синьо-жовтий прапор замайорів над могилою в селі Кинашів. Там тепер покоїться молодий воїн, який віддав життя за нашу свободу. Вічна пам'ять!

Тульчинська громада 10 серпня прощалася з військовим Вадимом Коломійчуком. Герою лише виповнилося 30 років. Він з села Кинашів.

Вадим закінчив Тульчинську школу-інтернат. Пізніше вступив до Тульчинського фахового коледжу ветеринарної медицини, де здобув освіту «Фельдшер ветеринарної медицини». Довгий час працював на різних підприємствах: Тульчинському Маслосирзаводі, Тульчинському М’ясокомбінаті, де зарекомендував себе, як відповідальний, старанний працівник.

Відео дня

В жовтні 2022 року був мобілізований до лав Збройних сил України.

— Вадим Олегович був надзвичайно добрим, людяним, щирим, як справжній патріот вірив у Перемогу України та до останнього свого подиху робив все для її наближення. Вадим Олегович служив стрільцем-зенітником 4 відділення зенітного ракетного взводу аеромобільного батальйону, — цитуємо допис громади. — Та 6 серпня 2023 року відбувся його останній бій. Під час виконання бойового завдання, виявивши стійкість і мужність, він загинув в районі н.п.Красногорівка, Донецької області.

Сотні людей зібралися, щоб 10 серпня провести Вадима в останню путь. Прозвучали залпи почесної варти та державний гімн України.

У воїна залишилися батьки, дружина та двоє діток: Софія та Святослав.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Ворожий безпілотник збили з автоматів. Зенітник на псевдо «Дуб» прикриває небо України

В Агрономічному відкрили пам'ятну дошку на честь полеглого нацгвардійця

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (49)
  • Alina Strelkova Tkachuk

    Царство небесне та вічна пам'ять
  • Ольга Река

    Вічна пам'ять герою рідним щире співчутя
  • Ольга Панасюк

    Царство небесне герою.
  • Лена Малинина

    Вічна Пам'ять ГЕРОЮ

keyboard_arrow_up