Суд встановив факт смерті військового з Калинівки, який понад рік вважався безвісти зниклим

Суд встановив факт смерті військового з Калинівки, який понад рік вважався безвісти зниклим
  • Калинівський районний суд встановив факт смерті військового Костянтина Сєдашева.
  • Військовослужбовець загинув на очах у побратимів, але тіло загиблого Героя не вдалося евакуювати, тому він до рішення суду вважався зниклим безвісти.

Костянтин Сєдашев народився 6 березня 1970 року у місті Луганську. Навчався в школі, потім в технікумі, далі — університет. Здобув професію інженера. Машинобудівній справі Костянтин присвятив майже усе життя.

Чоловік володів французькою та англійською мовами, добре розумівся на комп'ютерній техніці.

Після захоплення росіянами рідного міста родина чоловіка переїхала до Калинівки. Тут Костянтин облаштував житло та працював на Калинівському машинобудівному заводі.

Відео дня

Близькі згадують Костянтина, як дуже розумну, чуйну, добру, толерантну людину, завжди готового прийти на допомогу. Підкреслюють — він був справжнім та відданим патріотом України.

— Тому, коли розпочалась повномасштабна війна, він у перший же день пішов до військкомату та записався добровольцем. Навіть серйозні хвороби та відмови лікарів не зупинили його, — зазначають у повідомленні Калинівської міської ради. — Останній раз захисник телефонував до рідних 7 жовтня 2022 року, а через два дні життя Героя обірвалося. Військовослужбовець загинув на очах у побратимів, але тіло загиблого Героя не вдалося евакуювати, тому він до рішення суду вважався зниклим безвісти.

У воїна залишилися батьки та цивільна дружина.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Трьом військовим з Вінниччини просять присвоїти посмертно звання Героїв України

Росія обстріляла Вінниччину «Шахедами»: працювало ППО, є влучання біля Калинівки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (39)
  • Лидия Семенец

    Царстве Небесне! Вічна пам'ять Герою України! Співчуття рідним! 🙏🙏😪😪
  • Наталія Козак

    Вічна пам'ять Герою!
  • Oleksandr Osychka

    Громадяни України та Воїни ЗСУ - ГИБНУТЬ - а саме діючий президент України – ім’я якого в Україні від 20 травня 2019 року - і протягом чотирьох років і пяти місяців належить - саме В.Зеленському, який свідомо використровує саме посаду президента України для власного самопіару та саме прославлення - самого - себе своїми власними вустами та членів своєї сім’ї на посаді президента України - але свідомо не виконує взяті на себе зобовязання та обіцянки які надава саме усім громадянам України в період президентської компанії президента України в режимі турбонадуву аби на великому самообмані усіх громадян України «вхопити» саме мандат та посаду прещидента України.
    Саме ця особа ім’я якої В.Зеленській - в 2019 році на телепередачі в Д.Гордона - своїми власнии вустами заявила на весь БІЛИЙ СВІТ - що якщо саме він - В.Зеленській - стане президентом України - то саме він - В.Зеленській - протягом одного року перебуваючи саме на посаді президента України - ПРИНЕСЕ МИР САМЕ НА СХОДІ УКРАЇНИ - а якщо не виконає таку обіцянку протягом одного року перед усіма громадянами України - то піде досрочно - без сорому і позороу з посади президента України.
    Але саме дана обіцянка В.Зеленським свідомо не виконана протягом чотирьох років і п’яти місяців, як саме ця особа перебуває на посаді президента України – та свідомо використовує саме посаду президента України для прославлення своїми власними вустами самого -себе та членів своєї сім’ї.
    Ось - що робить з будь - яким громадянином України саме посада президента України.
    Громадяни України - ДУМАЙТЕ - перед перед тим - як віддати саме - свій виборчій голос за кандидата в президента України - бо саме Вам терміти його муки протягом пяти років його каденції - коли саме дана особа саме на посаді президента Укураїни - свідомо і умистно - використовує саме посаду президента України для власного самопіару та для прославлення саме своїми словами - саме самого себе та членів своєї сім’ї, що саме і робить проятгом чотирьох років і пяти місяців діючий президент України від 20 травня 2019 року і по сьогоднішній день, а це - свідомо і умситно прославляє самого себе та членів своїє сім’ї - використовуючи саме для таких цілей посаду президента України.
    Саме В.Зеленьскій - особа яка до 2019 року була - "клоун 95 кварталу України" - яка відкрито критикувала буквально усіх діючих президентів України.
    Саме В.Зеленській в 2019 році в режимі турбонадуву та власного самопіару та ради прославлення саме самого - себе своїми власними вустами і прийшов до посади президента України на великому самообмані БУКВАЛЬНО УСІХ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ і саме на великому самообмані всіх ГРОМАДЯН УКРАЇНИ – «вхопив» мандат та посаду президента України - і саме протягом чотирьох років і пяти місяців - що робить, як свідомо і умистно перетворює всю України в ляльковий театр під керівництвом саме діючого президента України імя кого в Україні від 20 травня 2019 року належить саме В.Зеленському.
    А ГРОМАДЯНИ УКРАЇНИ і ВОЇНИ ЗСУ - ГИБНУТЬ і ГИБНУТЬ ..... і завершення цієї спецоперації не видно кінця. В Україні ідуть бойові дії з агресором - рф. Але в тім числі і в Україні свідомо і умисно не має Закону України - "ПРО ВІЙНУ" - а тільки діє Указ президента України про "Військовий стан" , але відповідно до Конституції в Україні військовий стан не може діяти роками в Україні, на всі 100% в Україні повинен діяти саме Закон України "Про війну", якій і свідомо відсутній в Україні. А іде свідомо і умистне саме діючим президентом Україні від 20 травня 2019 року в Україні В.Зеленській - протягом чотирьох років і пяти місяців – прославлення своїми своїми власними вустами саме самого - себе та членів своєї сім’ї - використовуючи саме свідомо для таких цілей посаду президента України.
    Громадяни України - ДУМАЙТЕ - за кого саме Ви віддаєте свій виборчій голос в період виборчої компанії президента України.
    Саме у 2024 році не минучі вибори президента України, народних депутатів України та місцеві вибори.
  • Galina Zastavna

    Вічна пам'ять Герою. Царство небесне. Щирі співчуття рідним.

keyboard_arrow_up