Що вам допомагало триматися впродовж року великої війни? Ми запитали вінничан

Що вам допомагало триматися впродовж року великої війни? Ми запитали вінничан
  • За кілька днів буде річниця повномасштабного вторгнення росії в Україну. Ми запитали вінничан, що їм допомагало весь цей час триматися? Хто підтримував у цей непростий час? І як змінилося їхнє життя з початку великої війни?
  • Діліться своїм досвідом теж у коментарях. 

Опитування опублікували на своїй сторінці у Facebook та Instagram. Містяни найчастіше у коментарях писали, що їм допомагало оточення та віра в перемогу України.

Наталя Заверуха:

Відео дня

— Спочатку був страх, але допомогли, якийсь внутрішній спокій, зібраність, відповідальність за рідних і віра в українців. А коли побачила, як наші люди згуртувались і почали допомагати ЗСУ, зрозуміла, перемога за Україною. 

Ігор Шевченко: 

— Триматись допомагає бажання бути максимально ефективним в тих умовах, в яких ми всі опинились. Підтримують, звичайно ж, рідні і улюблена робота. Значно зросла кількість знакових прикладів патентування за кордоном, особливо в ЄС. І це ще раз свідчить про те, що ми частина європейської спільноти. Донатимо ЗСУ, віримо в перемогу і все буде Україна!

Тетяна Алєксєєнко:

— Моя війна почалась задовго до 24 лютого... тому коли завила перша серена - я нічого не відчула. Я вже раніше залишалася без дому, без друзів, без рідних, без підтримки, в розпачі... Як виявилось — до всього можна пристосуватися. На моїх полицях окремо лежать факти... висновки, окремо — мрії, сподівання. Все складено, все в порядку. 

Аліна Дика: 

— Змінилося все життя, перевернулось на 360 градусів. Допомогли внутрішні опори, моє оточення, улюблена справа, віра в перемогу України. 

Влад Марсел: 

— Допомагає триматися ЗСУ. Якби не вони, то нічого не допоможе: ні сім'я, ні робота тощо. 

Ірина Коновал: 

— Тримаюсь, попри усе, а за цей рік було чимало усього…Дякую нашим славним ЗСУ та ППО. Бажаю усім витримки та не згасати попри все. А ще просто, не важливо що, але робіть, менше зайвих думок буде. 

Валерій Старжинський:

— Впевненість того що Україна переможе! Українці об'єдналися як ніколи щоб здолати ворога. Ми маємо дуже цікаву історію та культуру, якою потрібно пишатися та популяризувати у світовому масштабі. Життя кожного українця змінилось, проте сьогодення — це початок будівництва мирного та щасливого українського майбутнього!

Марія Остапенко:

— Тримаюся кожного дня. Не згасатиму як зоря. Допомагає сильна воля і сильна віра в власні сили долі. Віра в ЗСУ! Слава УКРАЇНІ! Героям СЛАВА! Читаю аналітику, розумні книги тощо. Радію, кожному новому дню! Хай живе вільна, незалежна Україна!

Денис Мєтла:

— Допомагала триматися фраза українського військового, яка пролунала з острова Зміїний в сторону корабля, в якому зараз щасливо заселилися рибки. 

Олександр Барабаш:

— З 24 лютого в постійній тривозі, забув що таке розслабитися, але не збираюся розслаблятися і стою на захисті нашої країни, щоб і орки не могли розслабитися на нашій землі.

Анастасія Гиренко:

— Мені допомагали триматися коханий, сім'я і, звичайно, робота.


Читайте також:

Як не «поїхати дахом» під час війни: ТОП-13 важливих психологічних текстів року, що минув

Як пережити втрату близької людини, домівки, роботи? Військовий психолог про наслідки війни

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up