«Розважаю читачів у соцмережах та свого кота Нікітку»: як карантин вплинув на життя ведучого

«Розважаю читачів у соцмережах та свого кота Нікітку»: як карантин вплинув на життя ведучого
  • Редакція 20minut.ua публікує цикл статей про те, як коронавірус та впровадження карантину змінює життя вінничан різних професій: волонтерок, священиків, журналістів, співаків... 
  • Нижче вже четверта історія з циклу. У ній телеведучий і ведучий свят Максим Никитенко розповідає, як відреагував на впровадження карантину, що думає про перспективи своєї професії і про те, куди тепер витрачає купу вільного часу. 

— Раніше я працював на телебаченні. Тоді мій робочий день проходив доволі одноманітно. Я прокидався о п’ятій ранку і їхав на роботу. З сьомої до 8.45 тривав прямий ефір. Потім до обіду була підготовка на наступний день, потім «туман»… І так декілька років.

Зараз я перейшов на фріланс. Для мене це значно кращий варіант. Я підлаштував свій робочий графік під себе. По-перше, я почав висипатись, а зі свіжою головою моя продуктивність зросла в рази. До карантину протягом тижня у мене було багато зустрічей, мозкових штурмів та проходження різних майстер-класів, робота над собою та творчість. 

Багато часу я приділяв підготовці до свят, так як їх характер досить різноманітний і хочеться, щоб кожна подія була оригінальною і по-своєму цікавою. Більш ексклюзивною та кращою за попередню. У день свята, а це зазвичай вихідний, я повністю заглиблювався в цей процес. Це той момент, коли я собі не належав.

Відео дня

На мою думку, робота є і буде завжди. Навіть рутинна справа, може стати цікавою завдяки творчому та креативному підходу. Моя галузь дуже багатогранна, вона максимально відкрита. 

Для мене, робота ведучого, — це не обов’язково щось говорити в мікрофон. В першу чергу — це творчість, а в ній багато ще чого не зроблено і не придумано. Тому цією справою можна займатись все життя, при будь-яких обставинах.

Я багато часу проводжу в мережі, багато читаю і ще більше аналізую, тому десь на підсвідомості ще з початку року розумів, що така ситуація можлива. Через це впровадження карантину не стало для мене відкриттям, чи якимось шоком. Я морально був до нього готовим. Шоком для мене більше стало таке несвідоме ставлення деяких наших громадян до коронавірусу.


Зрозуміло, що заборона масових заходів, автоматично стала моєю відпусткою. Всі події, що планувались, — були відмінені або перенесені на невизначений час. І ось саме його, часу, в мене стало багато, як ніколи: часу для себе, рідних та близьких. Тепер я маю змогу повернутись до нереалізованих задумів і тих проектів, які мною ще навіть не придумані. В іншому — все як і було.

Якщо найближчим часом це все не закінчиться, я буду продовжувати творити, придумувати, самовдосконалюватись і найголовніше — не втрачати позитив та надії на краще. Хочу проаналізувати себе, своє місце в світі, іншими словами — більш філософськи подивитись на речі, які в шаленому темпі не помічав.

Я з тих людей, які поза роботою полюбляють тишу і самотність. Швидше за все, це наслідки професії. Тому зараз я навіть насолоджуюсь цим періодом. Більше спілкуюсь з близькими та рідними, граю на гітарі, в комп’ютерні ігри, переглядаю класику кіно, читаю професійну літературу про комедію, розважаю своїх читачів у соціальних мережах та свого кота Нікітку.

Читайте також:

«Кожен може бути корисним. Як мінімум — сидіти вдома»: як карантин вплинув на життя волонтерки

«Добре, що можна тримати зв’язок через месенджери»: як карантин вплинув на життя священика

«Я почав розуміти тварин, які живуть в зоопарку»: як карантин вплинув на життя журналіста

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:40 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:27 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up