Робота приносить задоволення. Історія вінничанки, яка вже 43 роки водить тролейбуси

Робота приносить задоволення. Історія вінничанки, яка вже 43 роки водить тролейбуси
  • Вінничанка Євгенія Рижова 43 роки працює водійкою тролейбуса. Жінка не шкодує про вибір професії та каже, що робота приносить їй задоволення.

«Я почала навчання восени 1978 році, а влітку наступного року я вже сама виїхала на перший маршрут, — згадує Євгенія Рижова. — У ті часи, звісно, було менше транспорту на дорогах і вони були не так завантажені, але перші рази було трішки страшно, тому що це велика відповідальність, передусім за людей. І ось день за днем і за 43 роки вже звикла».

Змінювалися часи та автопарк — на заміну застарілим тролейбусам прийшли комфортні та сучасні транспортні засоби. Освоїла їх Євгенія з легкістю.

Відео дня

«Коли я тільки влаштувалась на роботу, то автопарк складався з тролейбусів ЗіУ-5 та ЗіУ-9, а уже з часом він почав поповнюватись новими тролейбусами, — каже пані Євгенія. — І на сьогоднішній у нас уже ходять нові тролейбуси».

Водійка розповідає, що нині працювати краще. Транспорт комфортний, доступний для пасажирів з інвалідністю, тому люди задоволені. Задоволена своєю роботою і вона, така праця приносить їй задоволення.

«Люди дуже задоволені новими тролейбусами, — продовжує пані Євгенія. — Вони комфортні, а також важливо, що у них створенні всі умови для людей з обмеженими можливостями. Просто раніше їм важко було здійснювати посадку на старі тролейбуси, а зараз, внаслідок того, що сучасні тролейбуси є низькопідлоговими, люди можуть комфортно їздити по місту».

Пані Євгенія підкреслює, що бувають різні ситуації. Потрібно бути уважним, слідкувати за дорогою та пасажирами.

«Ми працюємо для людей, тому що кожного ранку комусь потрібно на роботу, а комусь по іншим справам, — каже Євгенія Рижова. — Звісно, дуже велику увагу потрібно приділяти дорозі, бути уважним і також дивитись за пасажирами, але не дивлячись ні на що, робота мені подобається».

 

Читайте також:

Економістка з Харкова переїхала до Вінниці та одягає переселенців

Наймолодшого захисника «Азовсталі» Назарія Гринцевича з Вінниці звільнили з полону

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Ніна Ніколюк

    Поважаємо водія як позитивну людину , професійну і професіонала . Нехай Господь надихає ,оберігає в дорозі і навчає молодь любити своє місто і свою професію .
  • Alexandra Vahitova

    Одразу видно, що позитивна людина і весела.
    А як праця в радість, то і вона задоволена і люди навколо
  • Людмила Фартушна

    Чудовий водій,чудова людина,багато років працюєм.Женя дай Бог Вам здоров'я миру.
  • Оксана Оголенко

    Дякуєм Вам пані Евгенія!

keyboard_arrow_up