Просять присвоїти звання Героя України військовому Сергію Стрипі з Немирова

Просять присвоїти звання Героя України військовому Сергію Стрипі з Немирова
  • Воїн поліг 27 січня 2024 року на полі бою поблизу Курдюмівки Бахмутського району Донецької області.
  • Дружина полеглого воїна звернулася до президента та просить присвоїти Сергію звання Героя.

«Шановний Пане Президенте! Прошу присвоїти почесне звання «Герой України» (посмертно), моєму чоловікові, військовослужбовцю Збройних сил України-штаб-сержанту Сергію Стрипа», — цитуємо звернення дружини воїна.

Сергій — командир другого гранатометного відділення гранатометного взводу роти вогневої підтримки військової частини А 0666. Він захищав нас, боровся за Волю і Честь і стояв на захисті Батьківщини з 2018 року та героїчно загинув на полі бою під час виконання бойових дій поблизу населеного пункта Курдюмівка Бахмутського району Донецької області.

«Добровільно пішов на захист нашої держави зі словами «якщо не я, то хто». Завжди старанно виконував всі завдання командира, мав сміливий дух і велику віру у допомогу. Він хотів жити у вільній Батьківщині, ми мріяли побудувати яскраве життя разом з нашими маленькими дітками», — продовжує дружина.

Відео дня

Жінка розповідає, що у них залишилося двоє діток — чотирирічна Лера та восьмирічний Костя.

Підтримати петицію можна за посиланням. Вшануємо гідно пам'ять воїна.

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Масажі, консультації та лікувальна гімнастика: як у Вінниці безоплатно реабілітують ветеранів

Залишилося сім днів, аби підписати петицію про присвоєння звання Героя Вадиму Сокровіщуку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up