Залишилося сім днів, аби підписати петицію про присвоєння звання Героя Вадиму Сокровіщуку

Залишилося сім днів, аби підписати петицію про присвоєння звання Героя Вадиму Сокровіщуку
  • У січні минулого року на Донеччині загинув Вадим Сокровіщук з Вінниччини.
  • На сайті електронних петицій сестра військового Лілія Іщенко створила петицію про присвоєння Вадиму звання Героя України (посмертно).
  • У родини полеглого воїна залишилося лише сім днів, щоб зібрати необхідну кількість голосів.

Вадим Сокровіщук народився 4 серпня 1997 року. Виріс та проживав у селі Трибусівка Студенянської громади. 

Солдат Сокровіщук був номером обслуги другого протитанкового відділення взводу вогневої підтримки 11-ї аеромобільної роти четвертого аеромобільного батальйону. Вадим до останнього подиху був відданий військовій присязі, мужньо виконував військовий обов’язок. 

Мужній воїн загинув 27 січня 2023 року біля населеного пункту Красна гора Донецької області внаслідок ворожого артилерійського обстрілу. Вадиму було лише 26 років.

Відео дня

— Я пишаюся своїм братом, він віддав своє життя за незалежність та мир в Україні. Він мав так багато мрій та планів на майбутнє, яким, на жаль, не судилося здійснитися..., — пише сестра полеглого бійця.

Рідні військового просять небайдужих підписати петицію про присвоєння звання Героя України (посмертно) Вадиму Сокровіщуку. Залишилося лише сім днів, аби зібрати необхідну кількість голосів.

Підтримати петицію можна за посиланням. Вшануємо гідно пам'ять воїна.

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Масажі, консультації та лікувальна гімнастика: як у Вінниці безоплатно реабілітують ветеранів

Капітан поліції з Вінниччини допомагає бійцям з обігрівом. Що означає гравіювання МРМК та ЮП?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up