Освідчився під звуки ворожих градів. У Гнівані побралися доброволець та волонтерка

Освідчився під звуки ворожих градів. У Гнівані побралися доброволець та волонтерка
  • Наречена — медик, яка з початку війни пішла у волонтери. Наречений — військовий доброволець, який двічі ходив до військомату, аби його прийняли на службу. Тепер вони офіційно подружжя.

Шлюбну церемонію транслювали зі смартфона он-лайн для побратимів нареченого Миколи. Військові раділи за товариша та гучно аплодували. Про це розповіла Гніванська міська рада.

Наречена Наталя була у вишитій сукні. Посмішка не сходила з її обличчя. Жінка розповіла, що коханий освідчився їй телефоном під звуки ворожих градів.

«Я мрію про те, щоб війна закінчилася, аби бути вдома з дружиною, — каже наречений. — А ще я хочу рудоволосу донечку, схожу на свою кохану».

Відео дня

Також у повідомленні поділилися історією знайомства пари. Жінка опублікувала пост у фейсбуці, що потрібна допомога у плетінні маскувальних сіток. Це побачив Микола і почав шукати шляхи, аби віднайти Наталю. Після того, як йому вдалось дістати її номер телефону, розпочалось їхнє кохання.

Напередодні у Гнівані, нагадаємо, одружився ще один військовий. Романа командир відпустив на три дні і він одразу з потяга побіг на власне весілля. Був у військовій формі, наречена — у вишитій сукні. Про їх історію ми писали у матеріалі:

На порозі подружнього життя і пара з Вінниці. Вона військова ЗСУ, він — боєць Нацгвардії. У центрі міста хлопець освідчився коханій. Вона відповіла «Так». Як все було можна подивитися у відео за посиланням.

Ми часто бачимо в медіа та соцмережах новини про одруження або дізнаємося навпаки про розрив багаторічних і наче щасливих пар. І нам здається, що то війна так вплинула, не було б її — навіщо тоді поспішати з весіллям чи з розлученням. Тож в чому річ? МИ запитали про це у психіатра. Деталі у матеріалі:

Будь-які випробування, не тільки війна (до цього була пандемія Covid-19), ведуть до розлучення та можуть викликати агресію в сім’ях. Те, що відбувається зараз, — це потрясіння, потрясіння перш за все для нас. В один день романтика змінилася на стрес та агресію.

Щоб підтримувати хороші та якісні стосунки, людині потрібен ресурс. Однак під час війни, коли існує відчуття невідомості й безпосередня загроза життю, в людини може не вистачати енергії на партнера. Стосунки не так заряджатимуть її, як забиратимуть сили, тому людина не матиме ресурсу шукати компроміси. Що робити, щоб не втрачати коханих?

 

Читайте також:

Рекорд України. На Вінниччині живе пара, яка стала рекордсменом за найтриваліший шлюб

З букетом та обручкою став на коліна. На блокпосту тероборонівець освідчився коханій

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up