У центрі міста гвардієць освідчився військовій ЗСУ. ВІДЕО

У центрі міста гвардієць освідчився військовій ЗСУ. ВІДЕО
  • Закохана пара невдовзі поєднає свої серця. Хлопець освідчився дівчині на людній вулиці у центрі міста. Обоє наречених — військові.

Зворушливе відео освідчення опублікувала на сторінці у фейсбук депутатка Ірина Борзова.

— Микола запропонував Галині стати його дружиною під оплески сотень вінничан. Велетенський букет білих троянд, обручки і зізнання в коханні, — підписала відео Борзова. — Вони у різних частинах, але обоє служать Українському народу. Кохання перемагає. Україна переможе!

Відео дня

Микола Галині сказав, що цього моменту довго чекав. Подивіться і ви на щасливих закоханих:

В цей час усе загострене: лють, ненависть, любов, пристрасть. Також усе змінює ритм. Занадто пришвидшується — хочеться встигнути пожити, чи навпаки уповільнюється — життя наче на паузі. І здається, що такі коливання впливають на наші рішення.

Ми часто бачимо в медіа та соцмережах новини про одруження або дізнаємося навпаки про розрив багаторічних і наче щасливих пар. І нам здається, що то війна так вплинула, не було б її — навіщо тоді поспішати з весіллям чи з розлученням. Тож в чому річ? МИ запитали про це у психіатра. Деталі у матеріалі:

Будь-які випробування, не тільки війна (до цього була пандемія Covid-19), ведуть до розлучення та можуть викликати агресію в сім’ях. Те, що відбувається зараз, — це потрясіння, потрясіння перш за все для нас. В один день романтика змінилася на стрес та агресію.

Щоб підтримувати хороші та якісні стосунки, людині потрібен ресурс. Однак під час війни, коли існує відчуття невідомості й безпосередня загроза життю, в людини може не вистачати енергії на партнера. Стосунки не так заряджатимуть її, як забиратимуть сили, тому людина не матиме ресурсу шукати компроміси.  Що робити, щоб не втрачати коханих?

 

Читайте також:

У Вінниці судять майора, який взяв з призовника 1400 доларів хабаря

Вінницькі артилеристи знищили мінометну секцію ворога. ВІДЕО

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Коломійчук Максим

    щось він якийсь малий
  • Анжеліка Сташко

    Вітаємо    вас.
  • Владимир Рябоконь

    главное-больше детей,это генофонд нации,удачи ВАМ
  • Татьяна Безвин

    Щастя вам і мирного неба над головою

keyboard_arrow_up