Назавжди 20. На Луганщині героїчно у бою загинув військовий Семен Ляшук

Назавжди 20. На Луганщині героїчно у бою загинув військовий Семен Ляшук
  • Війна обірвала життя молодого захисника з Вінниччини. Семен Ляшук служив за контрактом у ЗСУ. Останній його бій відбувся на Луганщині.

Сумну звістку повідомив «Центр професійно-технічної освіти №1 м. Вінниці».

— В результаті боїв по звільненню одного з сіл Луганщини, загинув наш випускник — Семен Ляшук, — цитуємо повідомлення. — Завжди усміхнений, товариський, справедливий, щирий та веселий хлопець — таким ми усі його запам'ятали. Після закінчення навчання в нашому закладі пішов на контрактну службу до ЗСУ. В складі 8-го полку оперативного призначення НГУ імені Івана Богуна героїчно боровся за нашу державу та свободу. Ворог зупинив молоде життя, але не стер нашу пам'ять про Семена. Тепер йому завжди буде 20. Герою, ти житимеш в наші пам'яті та серцях завжди!  Увесь наш колектив висловлює глибокі щирі співчуття рідним та близьким.

Відео дня

— Сьогодні загинув наш Семен, наш Герой, звільняючи село на Луганщині. Йому було лише 20 років. Нацгвардієць 8-го полку оперативного призначення НГУ ім. Івана Богуна (в/ч 3028), — пише у фейсбук сестра загиблого Каріна Ляшук. — Ти завжди казав мені, що ти не боїшся померти, що найбільший твій страх, це як буде нам, а нам без тебе ніяк, сьогодні ми померли разом з тобою. Я ж тільки вчора з тобою розмовляла і ти, як завжди сказав: «Цілую люблю, не пока». Не пока наш Сьомочка.

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Танкіст з Літина, який став Героєм України, розповів свою історію боїв на Херсонщині

Запеклі бої та мужні подвиги воїнів. Герой України «Шаман» розповів про війну

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1502)
  • Магазин "Fashion"

    🙏🏼
  • Олександр Горобець

    Вічна память.
  • ТК. Ткани и фурнитура премиум качества европейских производителей.

    Так шкода.
  • Корпоративное общение с друзьями

    Вічна і світла пам'ять!

keyboard_arrow_up