«Нам всім його дуже не вистачає». Спогади про Сергія Дроздова, воїна і батька

«Нам всім його дуже не вистачає». Спогади про Сергія Дроздова, воїна і батька
  • Уже більше року, як загинув військовий Сергій Дроздов. На сторінці «Меморіал героїв» поділилися історією воїна. Земляк віддав за наш спокій життя, пам'ять про нього має не згасати.

Молодший сержант Сергій Дроздов загинув 28 квітня 2022 року під час виконання бойового завдання під Ізюмом на Харківщині. У червні захиснику мало виповнитися 33 роки.

— Ми повинні завжди пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України, — написали у Барській міській раді, коли інформували сумну звістку про гибель воїна.

Відео дня

Сергій народився і жив у місті Бар.

У 2008 році закінчив Барський фаховий коледж транспорту й будівництва за спеціальністю «Експлуатація та ремонт підйомно-транспортних, будівельних і дорожніх машин та обладнання». Після випуску пішов на службу до місцевої військової частини 3 70-го окремого полку підтримки Інженерних військ ЗСУ. Був водієм. У 2014-му брав участь в АТО.

— На момент повномасштабної війни Сергій продовжував служити у своєму полку. Обіймав посаду командира понтонного взводу понтонно-мостової роти, — розповідають на сторінці «Меморіал героїв». — Разом із побратимами був вірний присязі та військовому обов’язку до останнього подиху. Востаннє був вдома у січні 2022-го. А потім повернувся вже на щиті.

Сергій мав дружину та двох дітей. Владиславу та Соломії чоловік намагався приділяти увесь свій вільний час.

«Він був дуже доброю і чуйною людиною, чудовим батьком для дітей. Нам всім його дуже не вистачає», — розповіла дружина загиблого Оксана.

Молодшого сержанта Сергія Дроздова посмертно відзначили орденом «За мужність» третього ступеня.

Поховали військовослужбовця у рідному місті.

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Орден «За мужність» вручили дружині загиблого військового Миколи Войтка

«У полоні відрізали руку». 19-річний захисник Маріуполя освоює біонічний протез

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Валентина Тыхун

    Вічна пам'ять і вічний спокій Герою, співчуття рідним і близьким
  • Анна Гудзенко

    ВІЧНОЇ ПАМЯТІ ЦАРСТВА НЕБЕСНОГО НИЗЬКИЙ ВАМ УКЛІН РОДИНІ СПІВЧУТТЯ СЛАВА УКРАЇНІ ГЕРОЯМ СЛАВА
  • Олена Шевчук

    Вічна пам'ять Герою. Щирі співчуття рідним.
  • Галина Ващук

    Вічна пам'ять та царство небесне Герою🇺🇦💛💙🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😢😢😢😢😢🕯🕯🕯
    Щирі співчуття  рідним та близьким😢😢😢😢😢😢

keyboard_arrow_up