На війні загинув вінницький спортсмен Максим Гамов

На війні загинув вінницький спортсмен Максим Гамов
  • Вінницька обласна дитячо-юнацька спортивна школа зі складно-координаційних видів спорту повідомила про втрату на війні. Загинув їх вихованець, спортсмен Максим Гамов.

Максим з 10 жовтня 2022 року стояв на захисті нашої Батьківщини. Служив у складі десантних штурмових Збройних Резервних Військ у 25 бригаді, частині А1126.

— Максим виявив неймовірну відвагу та патріотизм, об'єднавши своє військове покликання зі спортивними здобутками. Він був видатним майстром у спортивній акробатиці та стрибках на акробатичній доріжці, маючи звання Кандидата у майстри спорту, — цитуємо допис. — Максим почав свій спортивний шлях зі стрибків на доріжці під керівництвом Людмили Баннікової, а пізніше перейшов до спортивної акробатики, де тренувався у Сергія Калинтюка.

Відео дня

У дописі просять підтримати маму полеглого воїна Оксану Гамову: 4149 6293 6165 6051

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Ворожий безпілотник збили з автоматів. Зенітник на псевдо «Дуб» прикриває небо України

В Агрономічному відкрили пам'ятну дошку на честь полеглого нацгвардійця

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (69)
  • Мария Задорожнюк

    Вічна пам'ять Герою!
  • Лариса Сидюк

    Вічна пам'ять Герою України.
  • Людмила Решовська

    Вічна пам'ять
  • Анна Мороз Кононенко

    Царство Небесне Герою 🙏

keyboard_arrow_up