На війні полягли двоє захисників з Вінниччини — Андрій Кобель та Сергій Лук'янченко

На війні полягли двоє захисників з Вінниччини — Андрій Кобель та Сергій Лук'янченко
  • Безжальна війна забирає у нас найкращих синів України. Сумні звістки і надалі приходять до нашої області. У боях полягли військові Андрій Кобель та Сергій Лук'янченко.

Іллінецька міська територіальна громада повідомила, що 8 серпня на Донеччині загинув Андрій Кобель, 1981 року народження.

— Нестерпне, невимовне горе і пекучий біль знову принесла війна у нашу громаду. Мужній Захисник, безстрашний Воїн, відданий патріот України, цвіт нашої нації … Він загинув за Україну, за мир на нашій землі, за нас з вами, — цитуємо допис. — Висловлюємо щирі співчуття родині. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. У цю гірку мить поділяємо Ваше горе та разом з Вами схиляємо голову у глибокій скорботі. Світла і вічна пам'ять Воїну-Захиснику України Андрію! 

Інформацію про день та час поховання воїна повідомлять згодом.

Відео дня

Хмільницька міська рада сповістила ще одну сумну звістку. У бою за Україну поліг Сергій Лук'янченко, 19.01.1987 року народження.

Сергій вважався зниклим безвісти неподалік населеного пункту Хромове Бахмутського району Донецької області. Днями підтвердилося, що воїн загинув  під час виконання бойового завдання, внаслідок ворожого артилерійського обстрілу 10 червня 2023 року.

Сьогодні, 11 серпня, воїна зустріли жителі громади. Поховали військового на Митницькому кладовищі.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героїв! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Ворожий безпілотник збили з автоматів. Зенітник на псевдо «Дуб» прикриває небо України

В Агрономічному відкрили пам'ятну дошку на честь полеглого нацгвардійця

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (67)
  • Людмила Знак

    Світла пам'ять Героям
  • Таня Микитюк

    Світла память та вічний спокій Героям
  • Цезарія Каганець

    Вічна пам'ять Героям, рідним співчуття
  • Світлана Шевченко-Мординська

    Світла пам'ять Героям України

keyboard_arrow_up