«Мріяв про чотирьох діток»: завтра прощатимуться з Героєм Романом Кушніром

«Мріяв про чотирьох діток»: завтра прощатимуться з Героєм Романом Кушніром
  • Роман Кушнір з перших днів війни пішов добровольцем захищати нашу країну.
  • У червні хлопця відпустили на три дні, щоб зареєструвати шлюб.
  • А завтра, 22 грудня, Героя проводжатимуть в останню путь.
  • Роман загинув 15 грудня поблизу Спірного Донецької області.

Завтра, 22 грудня, орієнтовно о 10.45 год, в Гнівань привезуть тіло загиблого Героя до будинку, де він проживав, повідомляють у Гніванській міській раді.

Мешканців просять гідно зустріти Романа, створивши «живий коридор» від пожежної частини міста до будинку загиблого (м. Гнівань, вул. Макаренка, 26 ). Траурний кортеж проїде таким маршрутом:

  • пожежна частина - вул. Соборна – вул. Лісова – вул. Богдана Хмельницького – вул. Макаренка.

Кушніру Роману було всього 28 років. З першого дня війни він добровольцем пішов захищати Україну. Він загинув 15 грудня поблизу Спірного Донецької області.

Відео дня

Поховають хлопця на Батьківщині у смт Тиврів.

Влітку одружився

В червні цього року Роман створив сім’ю, проте прожити довге та щасливе життя йому не судилося…

У Гнівані 17 червня у міськраді молодята Вероніка та Роман Кушнір зареєстрували шлюб.

Романа командир відпустив лише на три дні. 28-річний військовий одразу з потяга пішов узаконювати свої відносини. Хлопець був у формі та берцях. Його обраниця Вероніка одягнула вишиту сукню. Разом пара три роки.

Молодята розповідали, що мали йти до шлюбу восени, але війна змінила плани. Вони зрозуміли, що нічого не можна відкладати на потім.

«Разом ми вже три роки. Раніше взагалі не мріяли про весілля, — каже наречена Вероніка. — Хотіли розписатися і все. А тепер, після перемоги, ми обов'язково відіграємо пишне гарне свято. Наразі у нас лише одна єдина мрія — перемога»!

Роман мріяв про перемогу та чотирьох діток — трьох хлопчиків та дівчинку.

«Серце стискає біль»

— Мій янгол носив форму ЗСУ, — написала дружина Героя Вероніка.

«Серце стискає біль» втрати.. по щоках котяться гарячі, як залпи градів, сльози... Не вірю, поки не побачу... Не вірю, що наше щастя було таким коротким.. ще жити і жити.. а жити спішити треба було.. мабуть вперше не можу підібрати слова, бо серце розривається на мільйон шматочків...

Вчора рівно пів року як щаслива дружина і тут така звістка: "Ваш чоловік загинув... Загинув як Герой, прийміть щирі співчуття"... А далі як в тумані і хіба тепер це життя? Як тепер без тебе? Ти ж так хотів жити, працювати, скільки планів було на життя, так сильно хотів дітей, чотирьох дітей ( 3 хлопчиків і дівчинку).. а тепер як?

Запитання "чому?" не покидає мене.. чому так? Чому мого Ромчика немає? Чому мій котик загинув? І безкінечне "чому" на яке ніхто не дасть відповіді» 

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Нагороди за татусів. вісім нагцгвардійців з Вінниччини отримали ордени… посмертно

Жмеринка зустрічає Героя. На Донеччині загинув військовий Роман Буран

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (331)
  • Таня Слободяник

    Вічна пам'ять
  • Алла Марценюк

    Вічна пам’ять  Герою!
  • Надія Лісовська

    Вічна пам'ять герою 🙏
  • Тетяна Вижга

    Вічна пам'ять Герою ,щирі співчуття рідним.

keyboard_arrow_up