Маленькі вінничани зібрали понад сім тисяч гривень на ярмарку. Всі гроші передали на ЗСУ

Маленькі вінничани зібрали понад сім тисяч гривень на ярмарку. Всі гроші передали на ЗСУ
  • Маленькі вінничани організували в одному з дворів Вінниці благодійний ярмарок. Гроші переказали на фонд Сергія Притули для допомоги ЗСУ. 

Домашні печива, тістечка, піци та напої приготували маленькі вінничани разом зі своїми батьками, щоб потім їх продати на благодійному ярмарку. 

— Моя Софія до мене підійшла і каже: «Ми з друзями з двору хочемо зробити ярмарок, щоб допомогти нашим військовим, які нас захищають. Ми хочемо зібрати гроші, і переказати для ЗСУ», — розповідає мама однієї з дівчаток Ольга. 

Відео дня

Діти намалювали плакат, попередньо розвішали листівки-запрошення на ярмарок по своєму мікрорайону, та продавали смаколики у дворі. Їм вдалося зібрати 7 050 гривень. Всі гроші вони надіслали у благодійний фонд. 

— Діти були такі натхненні та щасливі після цього ярмарку. Вони вже нам сказали, що хочуть ще не раз таке організували, — розповідає Ольга. — А ми, батьки, тільки за.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про маленьких волонтерів, що на проспекті Юності продавали випічку, а отримані гроші віддавали волонтерам. Прочитати можете за посиланням:

Також розповідали про ще одних маленьких патріотів, які в районі Військового містечка продавали черешню, а отримані кошти мама хлопчиків передала на байрактар. Прочитати можете за посиланням: 

Читайте також:

Вдруге почали життя з «нуля». Родина переселенців відкрили стоматкабінет у Вінниці

Де збирають або пропонують допомогу? Перевірені оголошення про воєнні потреби Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Юрий Сергеевич

    Витримка вражає... Слава Герою!

keyboard_arrow_up