Липовецька громада в скорботі. На Донеччині загинув молодий воїн Юрій Мигун

Липовецька громада в скорботі. На Донеччині загинув молодий воїн Юрій Мигун
  • Юрій Мигун 1994 року народження більше року стояв на обороні країни. Сьогодні, 17 червня, у Липовецьку громаду надійшла сумна звістка — військовий загинув.

Юрій Мигун загинув під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Старомайорське Донецької області. Як інформує «Мій Липовець», воїн з села Щаслива. Завтра Герой назавжди повернеться до рідної домівки.

— Не одне життя забрала війна. На жаль, ще не одне забере. Ми завжди сподіваємося на краще, але важко дивитися на те, як Україна втрачає своїх найкращих синів. Важко знайти слова втіхи для батьків загиблих, — цитуємо допис. — Сьогодні мешканці села Щаслива, батьки Воїна, який захищав Україну з березня 2022 року, отримали звістку, що їх син Юрій Мигун, 1994 року народження, під час виконання бойового завдання, загинув поблизу н.п. Старомайорське, Волноваського району Донецької області. За свій народ, за Україну поклав на Вівтар свободи і незалежності своє життя вірний Син України! Липовецька громада в скорботі. Її син повертається на щиті. Завтра зустрінемо Героя.

Відео дня

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Орден «За мужність» вручили дружині загиблого військового Миколи Войтка

«У полоні відрізали руку». 19-річний захисник Маріуполя освоює біонічний протез

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (42)
  • Галина Турчинская

    Вічна пам'ять Герою
  • Наталія Шкрабій

    Вічна пам'ять герою співчуття рідним
  • Галина Турчинская

    Вічна пам'ять Герою
  • Світлана Касян

    Вічна пам'ять герою спочивайз миром

keyboard_arrow_up