«Купіть мені горілки» і «Допоможіть врятувати подругу». Журналісти 20minut.ua перевірили вінничан

«Купіть мені горілки» і «Допоможіть врятувати подругу». Журналісти 20minut.ua перевірили вінничан
  • Продовжуємо соціальні експерименти: на вулицях міста просили перехожих допомогти неповнолітній придбати горілку, а потім захистити її подругу від зазіхань незнайомця в ресторані. Чи пройшли вінничани перевірки на свідомість і чуйність? 

Редакція 20minut.ua продовжує цикл соціальних експериментів. Ми не просто наважуємося розігрувати людей — ми на ділі прагнемо переконатися, на скільки стійкими є соціальні норми, принципи та переконання вінничан.

До прикладу, якщо в магазинах міста практично неможливо придбати алкогольні напої неповнолітнім, то останнім ніщо не заважає із відповідним проханням звернутися до старших. Ми перевірили, чи вдасться провернути таке 16-річній дівчині. 

На скільки свідомою виявилася реакція вінничан на прохання «Купіть мені, будь ласка, горілки»? Що насправді криється у випадках відмови — брак часу, свідомість чи вдавана правильність — судити саме вам! А як усе пройшло, маєте можливість дізнатися з перегляду відеосюжету нижче.

Відео дня

Також у відео побачите, чи допомогли перехожі люди нашій дівчині захистити її подругу від зазіхань незнайомця в ресторані. Та чи купили презервативи, бо сама вона нібито соромилась...

У основі нашого задуму є спілкування з вами, дорогі читачі. Тож просимо долучатися до обговорення наших експериментів у коментарях та ділитися власними ідеями. І не забувайте, що наступного разу в об'єктиві нашої камери можете опинитися і ви!

 

Читайте також:

«Мені не вистачає 50 гривень на квиток…» Чи допомогли вінничани дівчині? (Експеримент 20minut.ua)

«Щоб жінка любила, а не посилала». Ми запитали, що робить чоловіків щасливими

Забуті імена вінницьких кладовищ. Архітектор Самуїл Рабін створив будівлю ОДА й не тільки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up