«Мені не вистачає 50 гривень на квиток…» Чи допомогли вінничани дівчині? (Експеримент 20minut.ua)

«Мені не вистачає 50 гривень на квиток…» Чи допомогли вінничани дівчині? (Експеримент 20minut.ua)
  • Журналісти 20minut.ua провели соціальний експеримент на Західному автовокзалі. 
  • Наша легенда: дівчині не вистачає 50 гривень на квиток. 
  • Чи допомогли вінничани дівчині, яка звернулась до них за допомогою? Дивіться у нашому відео. 

Якщо на заході популярними є банальні жарти, то в Україні прижилися перевірки на співчуття або ж свідомість. Що найбільш до душі — наші співвітчизники їх часто проходять успішно.

Вочевидь такий тренд зумовлений актуальністю великої кількості проблем у суспільстві: зникнення людей, бідність, безробіття та багато інших. Все більше процвітає і банальне шахрайство. Однак, що робити, коли ви опинилися у скрутній ситуації, як то кажуть, сам на сам із суворим навколишнім світом? Варіантів не багато — або розраховувати на самих себе, або звертатися по допомогу до зовсім чужих людей.

Редакція 20minut.ua започатковує свій цикл соціальних експериментів. І ми вирушили на Західний автовокзал на Барському шосе. Там наші журналісти зверталися до перехожих із проханням допомогти грошима на дорогу. Кошти просили невеликі — 50 гривень. Однак, погодьтесь, не в кожного завжди є можливість пожертвувати й такою "копійчиною". Що ж з того вийшло — пропонуємо дізнатися з перегляду відео. 

Відео дня

Заздалегідь дякуємо за перегляд і ще більше просимо долучатися до обговорення у коментарях. Також вдячні вам за кожну підписку на преміум матеріали. Ви зможете її оформити у своєму особистому кабінеті. Перші два місяці — лише за 1 грн! Завдяки цьому ми зможемо робити ще більше таких відео! 

Чекаємо і на ваші пропозиції та поради. Разом ми зможемо стати кращими, розпізнати обман або реальну потребу у допомозі, допомогти або упередити шахрайство. Зрештою, залишатися людьми та бути гордими з того, що ми вінничани! 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up