Кирило, Максим і Ліза. Це імена дітей, які загинули під час ракетного обстрілу

Кирило, Максим і Ліза. Це імена дітей, які загинули під час ракетного обстрілу
  • Називаємо імена трьох янголят, що пішли на небо: 8-річний Кирило, 7-річний Максим і найменша, 4-річна Ліза.
  • Учора один хлопчик розшукувався, а сьогодні підтвердилося, що він в числі загиблих. Ще про двох маленьких жертв теракту рашистів знали одразу. 

Дівчинку обстріл застав на тротуарі. Дитина йшла з мамою. Мережу облетів знімок її коляски. Один хлопчик не пережив ракетний удар у медичному центрі, де він був з мамою. Другий згорів на автостоянці в машині біля будинку побуту, куди він приїхав з родичами. 

Запам'ятаємо обличчя цих діток

Кирилу Пяхіну було вісім років. У момент обстрілу він знаходився в салоні машини. Чекав на бабусю біля свого дядька в припаркованому авто і потрапив у вогневу пастку. Як розповідав міністр МВС, родича хлопчика, що був назовні, відкинуло вибуховою хвилею, він потім потрапив до лікарні. Бабуся дитини залишилася не ушкодженою. 
В медичному центрі «Нейромед» у момент удару знаходився семирічний Максим Жарій, він був з мамою Вікторією Рекутою (35 років). Обох розшукували родичі, як зниклих, але згодом дізналися: сама з сином загинули. Жінка працювала лікаркою-стоматологом в Теплику. У вінницькій клініці була відвідувачкою.
Мама Ірина з сонячною донькою Лізою. Вона казала: «Я мама янгола». Жінка в реанімації, друзі їй не кажуть, що Лізи вже немає. Ця чотирирічна дівчинка була на тротуарі, коли трапився приліт. Дитина загинула на місці. Її коляска розлетілася на друзки. Остання сторіз мами: ідуть щасливі, розмовляють...      

Сьогодні в міськраді прийняли рішення: сім'ям загиблих та поранених внаслідок ракетного обстрілу вінничан з бюджету громади виплатять матеріальну допомогу: по 50 та 25 тисяч гривень. Про це повідомив міський голова Сергій Моргунов.

Раніше ми розповідали, що загиблих унаслідок ракетного обстрілу у Вінниці поховають коштом міського бюджету. Серед 23-х загиблих були не лише вінничани, а й жителі довколишніх сіл. 

Відео дня

Цей день став днем жалоби за загиблими учора. Рашиські ракети, шо приземлилися на площі Перемоги, забрали життя понад двох десятків людей, ще майже дві сотні отримали поранення.

Безвісти зниклими, нагадаємо, вважають ще вісім людей. 14 родичів здали свої біологічні зразки для експертизи. Фахівці за добу провели більше 200 співставлень виділених ДНК-профілів та 12 тіл розпізнали саме за допомогою технології швидкісного встановлення ДНК. 

 

Читайте також:

«Всі хотіли бігти, але ніхто не знав куди», — вінничани, які живуть поблизу Будинку офіцерів

У Вінниці затримали людей, які можуть бути причетні до коригування обстрілу

Вони зникли після влучання ракет. Вінничани присилають фото рідних, з якими втратили зв'язок

Де шукати тимчасовий прихисток? Допомога вінничанам, чий дім постраждав після обстрілу

Як поводитися під час ракетних обстрілів. Інструкція для всіх вінничан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up