Історія вінницького нацгвардійця: «Побачив народження дитини та повернувся на війну»

Історія вінницького нацгвардійця: «Побачив народження дитини та повернувся на війну»
Ігор побув лише ніч з новонародженою дитиною і дружиною, а потім повернувся до військової частини. Наразі він обороняє країну від рашистів, щоб його сім'я отримала мирне життя
  • З 24 лютого триває війна. Російський окупант руйнує міста, губить сотні та ранить тисячі людей.
  • Але, попри всі ці жахи, життя в Україні продовжується. Історія вінницького нацгвардійця Ігоря вселяє ще більшу перемогу.
  • Бо цей чоловік, побачивши народження своєї третьої дитини, повернувся на фронт, щоб вибороти мирне небо для сім’ї.

Історію вояка, від якої щемить серце і зростає віра у нашу перемогу, розповіли у військовій частині 3008 Нацгвардії України.

Нацгвардієць, якого звати Ігор, міг не йти на війну. У нього була залізна броня від призову: вдома двоє синів та вагітна дружина.

Утім, його це не зупинило. Коли в Україні розпочалося широкомасштабне російське вторгнення, Ігор знову кинувся у бій. Саме заради майбутнього своїх дітей він зараз стоїть на захисті рідної землі.

Відео дня

— Війна — я тут. Це просто мій обов’язок захищати Батьківщину, щоб моя родина жила безпечним мирним життям. У мене ростуть двоє синів — старшому Оресту чотири роки, Устиму — лише два, я маю стати гідним прикладом для них. Чекаємо ще на поповнення, — розповідав чоловік.

Пройшов майже тиждень відтоді, як Ігоря мобілізували в лави однієї з військових частин на Вінниччині. На полігоні, під час бойового злагодження, пролунав від дружини дзвінок: «Народжую».

— Я підійшов до командира, всі поставилися до мене з розумінням. Тоді я швидко здав зброю, поїхав у Вінницю і навіть встиг на пологи. Одну ніч побув з малюком та дружиною і вранці прибув у військову частину, — додав мобілізований.

«Нині нацгвардієць вже на бойовій позиції, разом з іншими військовими, виборює собі Країну, яку ніколи не покине. Захисник неймовірно сумує за родиною. Але впевнений, що дуже скоро, повернеться з перемогою додому, де його чекають вже троє дітей», — написали у дописі на сторінці військової частини 3008 Нацгвардії України.

 

Читайте також:

Сімнадцята ніч війни: про найголовніше у Вінниці та області (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

«Байрактар», «Шо ви браття» і нова версія хіта «Я солдат». ТОП пісень, написаних за дні війни

Щоб не плакати, ми сміялись: добірка мемів про війну

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (28)
  • Galina Vasyukhno

    🙏🙏🙏
  • Марія Ляска Вітик

    Божого благословення вам.
  • Наталия Тарапата

    Хай Бог всіх збереже.
  • Вера Кононова

    Бережи Тебе Бог !

keyboard_arrow_up