Двох захисників-земляків відзначили почесними знаками «Золотий хрест»

Двох захисників-земляків відзначили почесними знаками «Золотий хрест»
  • Військових з Вінниччини Дениса Мазура та Дениса Герасимчука нагородили почесними нагрудними знаками Головнокомандувача ЗСУ «Золотий хрест». 

Денис Мазур

Військовослужбовець із Барської міської громади Денис Мазур за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету України, нагороджений почесним нагрудним знаком «Золотий хрест» та «Гілка дубового листя» — це повторне нагородження високою відзнакою Головнокомандувача ЗСУ.

З серпня 2014 року Денис брав участь в АТО/ООС у складі батальйону спецпризначення, є учасником бойових дій. Зараз він — оператор відділення авіаційних комплексів 28 окремої механізованої бригади ім. Лицарів Зимового походу. 

Відео дня

Денис Герасимчук

За проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою, «Золотим хрестом» нагородили 23-річного Дениса Герасимчука з села Уладівське Калинівської громади, що у Хмільницькому районі.

Повномасштабне вторгнення захисник зустрів у лавах ЗСУ, де служив за контрактом. Відтоді він мужньо стоїть на захисті Батьківщини. Про це повідомив очільник Вінницької ОВА Сергій Борзов.

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Робимо ставки, де знову перейдуть дорогу на Соборній». Чому вінничани байдужі до полеглих воїнів?

«Поранені кричать не так від болю, як від травматичного шоку» — лікар повернувся з фронту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ірина

    Дякуємо ВАМ наші ГЕРОЇ!
  • 380979097976

    💙💛🇺🇦

keyboard_arrow_up