До Вінниці їде Третя штурмова: коли та де можна познайомитися з бійцями підрозділу

До Вінниці їде Третя штурмова: коли та де можна познайомитися з бійцями підрозділу
  • Стартував всеукраїнський інфо-тур зустрічей з Третьою штурмовою. Наступного тижня, два дні поспіль, бійці будуть у Вінниці. Розповідаємо деталі.

Представники бригади відвідають Вінниччину 25-го та 26-го березня. Зустрічі пройдуть у Вінниці. Про це інформують на фейсбук-сторінці «Третьої окремої штурмової бригади».

У місті діятимуть одразу декілька локацій: інформаційний стенд, де можна поспілкуватися з представниками підрозділу; і мерч-шоп, де можна підтримати бригаду донатом. 

Відео дня

— Запрошуємо усіх охочих познайомитися ближче з підрозділом, дізнатися більше про справжнє побратимство й бригадний дух, — читаємо в анонсі. — Не втрачай можливість поставити питання, які цікавили саме тебе й отримати чесні відповіді — про службу, можливості та переваги приєднання до Третьої штурмової.

Зареєструватися можна за номером: +380995042058.

Організатори підкреслюють, що у випадку оголошення повітряної тривоги заходи припинять до відбою сигналу тривоги, а відвідувачі зобов'язані пройти до найближчого укриття.

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Дружина полеглого Олександра Грабійчука з Вінниччини просить присвоїти чоловікові звання Героя

Розповів землякам про перемогу на марафоні у Токіо. Роман Кашпур повернувся додому у Хмільник

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (52)
  • Надія

    Рахую не варто публікувати такі речі
  • Валерій Світельський

    3 штурмова з кіностудії Довженка.
  • Оксана Соловых

    Щоб прилетіло ,як в Дім офіцерів. міськвиконком скрізь рекламував хто приізжає.
  • Володимир Болебрух

    Ну що ж , вибори, як то кажуть на носі...

keyboard_arrow_up