Дівчина-кіборг: пам'ятайте, що життя – це шлях, а не мета

Дівчина-кіборг: пам'ятайте, що життя – це шлях, а не мета
  • Учасники Вінницького напівмарафону бігтимуть містом уже 26-го травня.
  • Серед зареєстрованих – дівчина-кіборг Тетяна Воротіліна, яка долає відстань 21,095 кілометра на протезі.
  • Вінницький напівмарафон для київлянки – можливість підготуватися до довшої дистанції, яку Тетяна планує бігти в кінці наступного місяця

 

Тетяна Воротіліна у минулому займалася великим тенісом, але через автокатастрофу чотири роки тому дівчина була змушена покинути спорт. Проте не надовго. Після довгих пошуків лікарів, більше 40 загальних наркозів, півтора місяця під морфієм, року на милицях Тетяна знову змогла повернутися до спорту. Але на протезі.

– Я бігла напівмарафон минулого року і цього теж побіжу. У Вінниці дуже сподобалося. Душевний прийом та гарна організація заходу. Цього року у мене є мета пробігти марафон «Білі ночі», який відбудеться в Пітері 30 червня, – розповідає дівчина. – Саме тому всі забіги – це підготовка до літнього спортивного заходу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мои планы на месяц. ⠀ Две недели отдыхала, так что теперь миссия «успеть все» ⠀ 15/05 - старт нового потока #just_lift_your_ass для регистрации пиши в директ 19/05 - бегу 21км от @newrun.com.ua в Черкассах ⠀ 25/05 - выступаю во Львове на проекте «Час истории». Впервые буду выступать в формате TED. Приходите! Правда я ещё не готова к выступлению абсолютно 😱 а завтра уже скайп-конференция. ⠀ 26/05 - бегу 21км в Виннице @runvn ⠀ 26/05 в 17:30 читаю лекцию в Чердаке (регистрация в директ) мотивация. Как не останавливаться когда тяжело. ⠀ 2/06 лекция в Киеве в рамках курса спортивный менеджмент и спортивный маркетинг от @smeaacademy буду говорить о бренд-амбассадорах и личном бренде в спорте, о том как ставить цели и достигать их! Будет интересно спортсменам и тренерам, регистрация @smeaacademy По промокоду geyzerkrik скидка 10%. ⠀ В Киеве ещё обязательно сделаю открытую пробежку. Дата будет позже. ⠀ 9/06 - бегу во Львове @runukraine_org ⠀ И хочу сделать лекцию во Львове. ⠀ ⠀30/06 - марафон в СПб!! 42 км!! 🤖 Что стоит добавить? Где и какие мероприятия хотите? ⠀ #geyzerkrik_events #события #май #лекции #мотивационныйспикер #бег #киборгран #pumawomen #мюнхаузен #давайбігтиразом #loverun #prosthetics #cyborg #киборг

Відео дня

Публикация от Татьяна Воротилина 🤖 Киборг (@geyzerkrik) 14 Май 2019 в 8:12 PDT

На травень Тетяна запровадила собі челендж – бігати щодня. Зараз дівчина стала більше часу приділяти інтервалам, аби трохи збільшити свою швидкість. Далі у планах – бігати довгі дистанції.

– На кінець травня я планую бігти 30-35 кілометрів, можливо це станеться саме після Вінницького напівмарафону, – говорить Тетяна. – Далі плавно хочу йти до відмітки 42 кілометри.

На те, що у Тетяни протез, люди реагують по-різному, але сама дівчина наголошує на тому, що вона така сама людина, як і решта.

– Ну з іншого матеріалу нога – і що? На забігах люди часто позитивно реагують на мене. Дякують за мотивацію та натхнення, – говорить одеситка.

Дівчина активно веде свої соціальні мережі і часто пише пости, які пояснюють іншим, що вона не інакша. «Із протезом усе простіше в плані мобільності. І я зовсім не відчуваю себе якось погано (на милицях повільно ходила та швидко стомлювалася). А тут все гуд. За час ведення блогу мені регулярно пишуть хейтери. Але протез – це не щось, що робить вас гіршими або кращими. Просто ваша кінцівка із іншого матеріалу. Для мене нога – це щось на кшталт тесту на адекватність. Відверті неадеквати одразу відсіюються, це – зручно!», – пише Тетяна на свой сторінці в мережі Інстаграм.⠀

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Любовь и нога. ⠀ Ещё будучи в Бангкоке после одного телефонного звонка я разрыдалась с мыслями о том, что возможно звонящий прав, и я «такая» (нога кстати тогда ещё была) никому не нужна. Привет родственники 👋 ⠀ Но тут же обсудив все с другом, я поняла и прям осознала, что меня ценят, любят и общаются со мной не из-за ног, рук. И нафиг мне в окружении люди, которые из-за моего решения отпилить ногу будут хуже ко мне относится. Спасибо, друг, что вправил мозг мне тогда однажды и навсегда. 😊 ⠀ Будучи на костылях я легко могла познакомиться в баре и продолжить ночь или поехать отдыхать. Романы, прост знакомства — костыли не повод отказывать себе в удовольствии. ⠀ С протезом все ещё проще в плане мобильности. И я абсолютно не ощущаю себя как-то недостаточно ок (на костылях медленно ходила и быстро уставала). А тут все гуд. ⠀ За время блога мне регулярно пишут хейтеры. 90% я сразу блокирую. Но бывает как сегодня — публикую. ⠀ На мой взгляд это очень важная тема. И к сожалению многие верят таким сообщениям и закрываются, прячутся. ⠀ Но протез — это не что-то что делает вас хуже или лучше. Прост ваша конечность из другого материала. ⠀ Думаю это вопрос самооценки. Не скажу, что у меня она всегда была ок, в каких-то других сферах есть недоработки, но с ногой все гуд. Повезло ⠀ Для меня нога — это своего рода тестер на адекватность. Откровенные мудаки отсеиваются сразу 😂 это удобно. ⠀ Сложностей с знакомствами вообще нет. Конечно, круг общения почистился и часть людей свалила — это радует. Но как и во всем, работает принцип 90 на 10. Около 10% так себе людей мне попадаются. Стараюсь их блочить, посылать и не общаться. 😂 ⠀ А для тебя то из какого материала сделаны конечности влияет на cеkс и на отношения? От 0 до 10 на сколько? (0 - не важно вообще, 10 - очень сильно влияет) ⠀ ⠀ ⠀ #хейтеры #протез #ноги #людитакиелюди #отношения #любовь #киборг #протезголени #общество

Публикация от Татьяна Воротилина 🤖 Киборг (@geyzerkrik) 6 Май 2019 в 11:01 PDT

Тетяна продовжує рухатися до своїх цілей. І говорить, що цей процес дуже цікавий та захоплюючий. Протез дівчині встановили в грудні 2016-го року, тоді одеситка знову вчилася ходити, а на сьогодні вже має дев’ять напівмарафонів позаду. Дівчина-кіборг читає мотиваційні лекції, працює реабілітологом – навчає людей ходити, бігати на протезі. Крім того, Таня заснувала свій онлайн-проект – #just_lift_your_ass, де вона ділиться мотивацією та порадами, які можуть вплинути на зовнішній та внутрішній вигляд людини. Проект – це знання про організм, біомеханіку рухів, кріплення та композиції м'язових волокон. Таня розповідає, як правильно почати тренуватися вперше або після довгих перерв. Фізичні пізнання та вправи доповнить нова інформація про харчування та психологічні бар'єри, які часто не дають людям зробити перший крок до мети. Власне, Тетяна як ніхто знає, як почати життя спочатку і зробити це якісно.

Для тих, хто вперше збирається бігти напівмарафон, дівчина радить вірити в себе, власні сили та насолоджуватися процесом.

– Не женіться за цифрами. Пам'ятайте, що життя – це шлях, а не мета. Зробіть цей шлях максимально цікавим. І не женіть зі старту, обов'язково пийте воду на всіх пунктах і пам'ятайте, що ваш суперник – це ви самі.

Тетяна Воротіліна проведе майстер-клас у Вінниці

У рамках Вінницького напівмарафону дівчина-кіборг Тетяна Воротіліна розкаже про мотивацію та як не зупинятися, коли дійсно важко. Окрім корисної інформації, організатори обіцяють розіграти кілька сертифікатів на різні українські забіги. Семінар відбудеться 26-го травня о 17.30 у просторі Cherdak.

Вартість реєстрації: до 16 травня – 150 грн, з 17 по 25 травня – 250 грн,  у день заходу – 350 грн.
Деталі за номером: 093 152 2265.

Взяти участь у Вінницькому напівмарафоні можна після реєстрації на сайті. Щоправда, ті, хто мав бажання пробігти 10 кілометрів уже цього зробити не зможуть – реєстрація на цю дистанцію закрита. 

Усю детальну інформацію про Вінницький напівмарафон та підготовку до нього читайте також у матеріалах: 



 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • НА Глядач

  • Тинц

    Гарна дівчина.
  • Людочка Колесник

    А чому вона кіборг ??????????
  • Valerii Rudkov

    У вас з.головою все лади , бо мені здається що це журналісти "кіборги" , бо в них замість мозку протез з дерева.  
    "На те, що у Тетяни протез, люди реагують по-різному, але сама дівчина наголошує на тому, що вона така сама людина, як і решта."
    Дівчина наголошує на тому що вона така як всі . Якого вішати на.людину ці кліше?

    Марішка Загоруйко reply Valerii Rudkov

    Тетяна сама себе називає "Кіборг". Переконатись в цьому ви можете, якщо поглянете на фото чи відео з минулорічного забігу.
    Тетяна попросила виготовити для неї особливий номер з іменем "Кіборг"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up