Чжу Їно — так назвали хлопчика, якого народила вінничанка для пари з Китаю

Чжу Їно — так назвали хлопчика, якого народила вінничанка для пари з Китаю
  • Нещодавно ми писали про 43-річну вінничанку Ольгу Кіцену, яка стала сурогатною матір'ю для сім'ї з Китаю.
  • Малюк, який мав народитися у серпні, а з'явився на світ місяцем раніше, поки знаходиться з нянею в столиці. 
  • Чому дитину досі не забрали батьки і на що витратила отримані кошти сурогатна мама? 

Маленький Чжу Їно — китайський хлопчик, якого виносила вінничанка. З вагою 2 кілограми 540 грам він народився 5 липня в спецклініці міста Кропивницький.

Сурогатна мама Ольга Кіцена історію своєї вагітності повідала у соцмережах й народила малечу на місяць раніше терміну. Та за її словами, хлопчик з'явився на світ здоровим. Молода бездітна пара довгоочікуване дитя ще не забрала.

Малюк більше місяця знаходиться в Києві з нянею — батьки через карантин не можуть прилетіти з Уханю.

Відео дня

«Mission complete! І якщо знову запитаєте, чи шкода віддавати, — скажу НІ...Я дуже чекаю, коли біологічні батьки візьмуть на руки маленьку людину. В мене є моя ріднулька (донька Аліса). А це не моє. Але няшка, тут не посперечаєшся», — написала Ольга Кіцена у фейсбуці.

Вінничанка, 43-річна сурогатна мама Ольга Кіцена, про яку ми нещодавно писали, раніше розповідала, що очікувала перейми на початку серпня, і не знає, чи дозволять китайські батьки хоч краєм ока глянути на новонародженого хлопчика. Та пологи відбулися передчасно, батьки ще не прилетіли з Китаю в Україну, а сурогатна мама встигла трішки побути з малечею.

Далі, як того потребує контракт, Ольга написала відмову від хлопчика, і поїхала у Вінницю до власної доньки, 13-річної Аліси, яку жінка виховує одна.

Пара з Уханю вже виплатила кошти сурогатній матері — 15 тисяч євро. Вінничанка за них придбала для себе і доньки бажане помешкання, — невеликий будиночок.

За словами Ольги, віддавати хлопчика було не шкода, так як їй підсадили готовий ембріон дитини, тобто біологічно він не є її сином.

— Материнських почуттів до хлопчика не маю, бо генетично це не моя дитина, — ділиться екс-сурогатна мама. — Якщо мене запитували, що я відчувала під час вагітності і пологів, я розповідала, що відношуся до сурогатного материнства, як до скарбу, який мені дали на дев'ять місяців на зберігання і який я мала повернути за винагороду. У мене було відчуття відповідальності перед малечею і батьками, які не можуть, але дуже хочуть мати дитину. 

Ольга також розповідає, що в клініці їй пропонували ще раз стати сурогатною мамою. Вона через свій вік відмовилася. Однак дівчат, які до неї зверталися з бажанням народити дитину і отримати гроші, в клініку направила. Дві жінки за рекомендаціями вінничанки вже знаходяться в програмі сурогатного материнства.

А маленький Чжу Їно тепер очікує своїх батьків з Китаю, які не можуть дочекатися зустрічі з омріяним сином, і мають першим пост карантинним рейсом «Ухань-Київ» вилетіти до своєї малечі.

Ольга Кіцена з донькою обживає нову квартиру і ходить на тренування, щоб відновити свою спортивну форму і знову працювати фітнес-тренером та брати участь у змаганнях з боді-білдінгу.

 

Читайте також:

«Це абсолютно китайське дитя». 43-річна вінничанка виношує хлопчика для пари з Уханю

«Він назвав мене тварюкою», — вінничанка Боржемська розповіла про розлучення з Узєлковим
 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (56)
  • Верника Никулина

    Я проти сурогатного материнства нічого не маю! Непотрібно судити тих, хто вирішив прийняти участь в програмі, у безплідної пари іншого виходу не має ,а сурогатна мама таким чином заробляє гроші в сім'ю. Я тако маю досвід сурогатного, якби не така можливість то я і мої діти зараз жили б на вулиці!!! Завдяки отриманим коштам від іноземної пари, я змогла предбати хочь і скромне, але своє житло!
  • Olja Budnik

    Не підтримую такого....як можна нічого не відчути до дитини яку ти носив 9 місяців...це жесть..навіть якщо біологічно вона має інші гени ...шкода що в нас це дозволяють...
  • Слава Білан

    Oднi вбивaють дiтeй aбopтaми, a iншi тopгують нoвoнapoджeними як худoбoю.  

    Верника Никулина reply Слава Білан

    Не розумію ,чому у вас таке вузьке бачення ситуації!!! Як би не сурогатне материнство, то б тисчі сімей не мали своїх дітей. Та й нашим жінка в реаліях українського суспільства іншим спообом заробити за рік майже 900 000 гривень не реально!!! Я довго думала сама ,чи наважуватис на такий крок, чи ні. Але врешті решт "за" було на багатобільше, ніж проти. Через таких коментарів, як ви, ще довго сурогатні мами будуть залишатися в тіні, через осуд!
  • Olga Onyschuk

    Не всі історії сурогатних вагітностей, сурогатних діток мають хепіенд. Під Києвом є сиротинець де росте і виховується дівчинка, яку біологічні батьки не забрали додому, в США... Виносила і народила її теж українка, сурогатна мама...

keyboard_arrow_up