Боронячи нашу країну загинув 56-річний військовий з Вінниччини

Боронячи нашу країну загинув 56-річний військовий з Вінниччини
  • Анатолій Чайковський пішов захищати нашу землю від ворога. Захищав до останнього подиху...

У боях на Донеччині у селі Піски 17 серпня загинув військовий Анатолій Чайковський з Михайловецької громади. Сумну звістку повідомила Мурованокуриловецька селищна рада.

— Висловлюємо щирі співчуття родичам, близьким та друзям з приводу смерті жителя села Михайлівці Анатолія Чайковського, який, боронячи нашу країну, 17.08.2022 загинув у с. Піски Донецької області, — цитуємо повідомлення. — Нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника назавжди залишиться у пам’яті доньки Світлани, рідних,  усіх, хто знав його, любив та шанував. Сумуємо разом з вами, підтримуємо в годину скорботи! Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де спочивають праведні! Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Анатолій народився 7 січня 1966 у селі Карпилівка Новоград-Волинського району Житомирської області. Після закінчення ПТУ служив в армії. Працював будівельником, трактористом в селі Курашівці. Займався спортом, легкою атлетикою.

Відео дня

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Танкіст з Літина, який став Героєм України, розповів свою історію боїв на Херсонщині

Запеклі бої та мужні подвиги воїнів. Герой України «Шаман» розповів про війну

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (141)
  • Анжела Литвиненко

    Вічна пам'ять Герою 😥🙏
  • Tetyana Poberezhna

    Вічна пам'ять Герою!
  • Rita Martinova

    Віна память 🙏🙏🙏
  • Лариса Чернушенко

    ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ І ЦАРСТВО НЕБЕСНЕЄ ГЕРОЮ УКРАЇНИ

keyboard_arrow_up