Актор і музикант у мирному житті, а нині — розвідник, що знищує ворога FPV-дронами

Актор і музикант у мирному житті, а нині — розвідник, що знищує ворога FPV-дронами
  • Розвідник вінницької бригади  «Червона Калина» з позивним «Голлівуд» пов'язав своє життя з військовою справою ще у 2014 році.
  • У віці 18 років пройшов вишкіл у добровольчому формуванні, але згодом повернувся до навчання та займався громадською діяльністю.
  • Після закінчення університету працював за фахом — знімався у кіно та серіалах.

На початку повномасштабної війни чоловік вивіз сім'ю за кордон, а сам приєднався до лав Національної гвардії України.

Військового цікавила робота з БПЛА. Молодий воїн пройшов навчання у Великій Британії, засвоїв роботу розвідувальних дронів. Після переводу в роту розвідки спеціального призначення почав працювати з FPV-дронами.

Відео дня

— Мені подобається моя робота. Дивлячись на те, що вороги роблять з моєю країною, з моїми містами, моїми людьми… Я ніколи їм цього не пробачу. Я зроблю все, щоб знищити якомога більше ворогів, — розповідає «Голлівуд».

Військовий вважає, що наразі є велика необхідність вкладатись у розвиток технологій і розробляти всі види дронів: розвідувальні БПЛА, FPV-дрони, великі ударні дрони, нічні БПЛА. Необхідно робити все, щоб ворог не міг навіть близько підійти до українських позицій.

«Голлівуд» відзначає, що бліндаж став для нього домом. А в мирні міста він приїжджає більше «в гості». На фронті відчуває, що проживає повноцінне життя. Одним із мінусів називає нестачу творчості. Через це нещодавно почав писати реп-музику, з якою йому допомагає брат. На пісні військового надихають його побратими з «Червоної Калини».

— Дуже важко думати про те, що буде після перемоги. Саме зараз я роблю все, що можу. Після війни планую займатись мистецтвом, театром, кіно, музикою. Буду займатись також громадською діяльністю, спортом, бойовими мистецтвами. Хочу подорожувати. Планів маю дуже багато. Хочу велику сім'ю, хочу ще дітей. Собак, котів. Нас чекає багато всього цікавого попереду, — каже військовий.

 

Читайте також:

«Ворог вчиться на наших помилках». Історія аеророзвідника з бригади «Червона Калина»

Вінницький другокласник передав на підтримку ЗСУ близько 35 тисяч гривень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Liliya Evtukh

    Бережи Вас Господь.

keyboard_arrow_up