Вінничанин отримав Гран Прі Міжнародного фестивалю музичного мистецтва «В унісон»

Вінничанин отримав Гран Прі Міжнародного фестивалю музичного мистецтва «В унісон»

Учень відділу народних інструментів Вінницької дитячої музичної школи №2 Владислав Пилипчук продемонстрував свої вміння на II Міжнародному двотуровому фестивалі музичного мистецтва «В унісон» (м. Харків), де здобув схвальні відгуки журі та найвищу нагороду — Гран Прі конкурсу.

«У школі Владислав навчається на відмінно, має дуже високі результати з усіх предметів, те саме можу сказати й про його музичну освіту. Він дуже старанний і завжди досягає успіху», — говорить викладачка-спеціаліст вищої категорії, методистка Вінницької дитячої міської школи № 2 Надія Богданова.

 

П’ятнадцятилітній юнак навчається по класу баян вже восьмий рік і для нього він є випускним.

Відео дня

«Владислав із задоволенням займається у музичній школі, всебічно розвивається, вже з третього класу навчання ставав переможцем різноманітних конкурсів. Він помножує свою майстерність щоденною працею, має волю до перемоги, сміливість і наполегливість, — каже Надія Богданова. — Надзвичайно приємно, що я маю таких учнів, які творчо розвиваються, із задоволенням відвідують заняття та займаються саморозвитком задля досягнення своєї мети».

Баяніст неодноразово ставав лауреатом місцевих, обласних, Всеукраїнських, міжнародних конкурсів та отримував стипендію міського голови.

Юнак відвідує оркестр баяністів і акордеоністів, який діє в музичній школі під керівництвом Надії Богданової. Окрім того, Владислав пише власну музику і планує пов'язати з нею своє життя у майбутньому.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Вінницькі військові підняли синьо-жовтий прапор у Благодатному на Херсонщині

Мешканка Павлівки народила малюка-козака вагою понад п’ять кілограмів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Tetyana Oortman

    Ukr Herz
  • Тамара Кукіна

    ГОРДІСТЬ!💙💛🇺🇦
  • Виктория Домбровская

    Вітаємо!!Ти СУПЕР!!
  • Валентина Дмитрівна Позняк

    Молодець ! ! !

keyboard_arrow_up