Прощання з майором Русланом Абразовським буде завтра в Літині

Прощання з майором Русланом Абразовським буде завтра в Літині
  • Руслан Абразовський служив у 93-й окремій механізованій бригаді ЗСУ «Холодний Яр».
  • Офіцер помер у лікарні Дніпра. Захисника України доставили до медзакладу із зони ООС, однак врятувати його не вдалося.

Про смерть Руслана Абразовського 20 листопада повідомила волонтерка Олена Верлан-Кульшенко.

«В лікарні Дніпра, в яку був доставлений із зони ООС, зупинилось серце майора Абразовського Руслана Валерійовича,18.02.1977 року народження,уродженця м.Літин. Обравши для себе після закінчення школи професію військового, він закінчив Військово- інженерний факультет при ПДАТА в 1998 році. З того часу і до останнього дня свого життя Руслан Абразовський віддано служив країні, пройшовши шлях від лейтенанта до майора. За час війни пройшов шість тривалих ротацій, кожна з яких була понад вісім місяців на фронті. Майор Руслан Абразовський віддав своє життя,захищаючи наш спокій! Вічна пам'ять Герою! Щирі співчуття рідним!», — написала вона.

Руслан Абразовський служив у 93-й окремій механізованій бригаді ЗСУ «Холодний Яр». У підрозділі уточнили, що смерть Абразовського – небойова втрата.

Відео дня

«Поховання Героя Абразовського Руслана Валерійовича відбудеться 23 листопада 2021 року в м. Літин Вінницької області. Церковний Чин поховання буде відправлено о 10.00 за адресою: м.Літин ,вул.Суворова, 18. Траурний мітинг відбудеться біля адміністративної будівлі по вулиці Соборній, 7 об 11.00. Прощання на місцевому кладовищі о 12.00 год», — зазначає волонтерка.
Вічна пам'ять Герою!!!

 

Читайте також:

Гроші на поховання сина мама передала пораненим. Сім років тому загинув лейтенант Ковальчук

В зоні ООС помер Володимир Рибачук. Причина смерті з’ясовується

Коментарі (3)
  • vik n

    опишить хоть   примирно  що цей  "герой" совершив  геройського.

    ОБА НА reply vik n

    ГНИДА ти. Пригрівся в теплі. ЧИРЯК.

    vik n reply ОБА НА

    пэльку прикрий .когут.

keyboard_arrow_up