Допомога потерпілим від війни: як учні п'ятого училища працюють з фондом «Без кордонів»

Допомога потерпілим від війни: як учні п'ятого училища працюють з фондом «Без кордонів»
  • Благодійний фонд «Без кордонів» та вінницьке вище професійно-технічне училище уклали договір про спільну благодійну діяльність.
  • Учні закладу плестимуть сувеніри, а продаватимуть їх волонтери. Виручені кошти направлятимуть на допомогу потерпілим від війни.

Угоду підписали сьогодні, 17 травня. Це стало можливим завдяки отриманню фондом гуманітарної допомоги від французької асоціації «Весна 64». Що це за допомога? Це нитки, які частково передали училищу для виготовлення різноманітних виробів ручної роботи.

— Виготовлені вироби будуть передаватись у благодійний фонд для організації благодійних ярмарків та виставок. Зібрані кошти з цих заходів будуть спрямовані на допомогу населенню України, яке найбільше страждає від воєнного вторгнення, — зазначають у фонді. — Вище професійно-технічне училище №5 м. Вінниця відоме своїм високим рівнем освіти та активною участю в тому числі і в благодійних проектах та продовжує сприяти розвитку творчих здібностей та соціальній активності своїх учнів, створюючи сприятливу атмосферу для їхнього особистісного зростання та розвитку.

Відео дня

Ця співпраця надає можливість учням не тільки розвивати свої технічні навички та креативність, але й відчути себе часткою важливої громадської справи.

Долучайтесь і ви та допомагайте тим, хто цього потребує. Підтримати фонд з карткових рахунків фізичних осіб можна через сайт фонду за цим посиланням.

На Вінниччині, нагадаємо, діє проєкт «Цивільний фронт 1.0». У його рамках волонтери, підприємці та освітяни допомагають найбільш постраждалому населенню від військового вторгнення. Для подальшої роботи потрібна фінансова підтримка небайдужих. Реквізити у матеріалі:

Редакція «20 хвилин» часто пише про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі такі історії ми зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх можете за посиланням.
 

Читайте також:

«Материнський біль краяв серце». У Ладижині в останню путь провели визволителя Херсону

Через місяць мало бути весілля. На Вінниччині прощались із 24-річним воїном-Героєм

Коментарі

keyboard_arrow_up