Вінницька громада передала військовим 15 дронів та засоби гігієни

Вінницька громада передала військовим 15 дронів та засоби гігієни
  • Три військові частини, які захищають Україну на різних напрямках, отримали чергову допомогу від Вінниці. Бійцям передали 15 безпілотників Mavic-3T та 80 тисяч сухих душів.

Вінниця на постійній основі підтримує 36 військових частин. Мета — забезпечити бійців усім необхідним для виконання бойових завдань та покращити їх побут.

Військові високо цінують допомогу, яку їм надають.

Відео дня

«Це вже друге таке підсилення нашої бригади, — каже військовий з позивним Зевс. — Дрони виконують надважливі завдання, а сухі душі – це наша гігієна, вони необхідні нам на позиціях, де складно з поставкою води.є

Загалом бійцям передали:

  • 15 безпілотників Mavic-3T з тепловізором та приладом нічного бачення. Ці дрони стануть "очима" захисників на передовій, допоможуть їм проводити розвідку та надавати підтримку побратимам.
  • 80 тисяч сухих душів — кишенькових засобів гігієни, до складу яких входять губка, що піниться, та сухий рушничок. Ці компактні та зручні засоби допоможуть військовим підтримувати гігієну в польових умовах.

Нещодавно, нагадаємо, Вінниця передала військовим 20 дронів і 20 тисяч «сухих душів».

Довідка

Загалом з початку повномасштабного вторгнення Вінниця підтримує вже 36 військових частин. Цьогоріч на основний пріоритет «Безпека та оборона» у бюджеті громади передбачили майже один мільярд гривень, а це третина коштів, які не входять до захищених статей.

 

Читайте також:

У Стрижавці зловили водія «під кайфом», який віз понад 200 закладок з амфетаміном

Поліція затримала 47-річного чоловіка, який продавав наркотики

Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу

Коментарі (1)
  • Світлана Коваль

    Дякуємо за підтримку нашого війська!

keyboard_arrow_up