Вінниця передала військовим 20 дронів і 20 тисяч «сухих душів»

Вінниця передала військовим 20 дронів і 20 тисяч «сухих душів»
  • З Вінниці відправили допомогу трьом військовим частинам, які захищають Україну від російського агресора. Сюди увійшли 20 квадрокоптерів DJI Mavic 3T та 20 000 «сухих душів» (засіб гігієни для польових умов).

Є чимало запитів від військових, на які потрібно оперативно реагувати та «закривати» їх. Тому з Вінниці на постійній основі на передову відправляється різноманітна технічна допомога.

Нічні «мавіки» дуже важливі в темну пору доби, а сухі душі — це надзвичайно зручний засіб, який допомагає забезпечувати якісну гігієну при відсутності доступу до води.

Відео дня

— «Передаємо нашим Захисникам сухі душі та «мавіки», до них додаємо також інструкцію до змін частот, аби уникати РЕБу. Її відпрацювали наші айтівці разом з бізнесом. Дуже хочемо, аби все це допомогло нашим хлопцям в боротьбі з росією. Квадрокоптери — це «очі» наших військових, вони допомагають оборонцям виконувати бойові завдання, а найголовніше — зберігають їм життя, — каже секретар міської ради Павло Яблонський. — Зараз завдання кожного з нас — гуртуватися».

Довідка

Загалом з початку повномасштабного вторгнення Вінниця підтримує вже 36 військових частин. Цьогоріч на основний пріоритет «Безпека та оборона» у бюджеті громади передбачили майже один мільярд гривень, а це третина коштів, які не входять до захищених статей.

 

Читайте також:

У Стрижавці зловили водія «під кайфом», який віз понад 200 закладок з амфетаміном

Поліція затримала 47-річного чоловіка, який продавав наркотики

Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу

Коментарі (4)
  • Степанюк

    Дякую за захист! Низький уклін Вам і всім захисникам!
  • Галина

    Видно що боєць за понад два роки повномасштабних боїв, перший раз вирвався за передачею.

    Степанюк reply Галина

    Ну дуже смішно((
  • Ihor

    Фигура бойца-штурмовика на фоне коробок впечатляет.

keyboard_arrow_up