Школярі з Вінниці передали 22 маскувальні сітки українським військовим

Школярі з Вінниці передали 22 маскувальні сітки українським військовим
  • Днями учасники дитячого волонтерського центру «VinPatriot» від усіх загальноосвітніх шкіл Вінницької громади передали 22 маскувальні сітки для потреб наших оборонців.

Плетіння маскувальних сіток — це один зі способів підтримки ЗСУ. Вони допоможуть захищати і техніку, і бліндажі, а отже найголовніше — життя наших Захисників і Захисниць.

В освітніх закладах запевняють, що така підтримка буде систематичною, адже розуміють важливість допомоги українським військовим.

«Хоч ми ще діти, але ми пишаємось, що можемо щось зробити для Перемоги!», — каже школярка Віта.

Відео дня

Мета дитячого волонтерського центру «VinPatriot» — це залучення та об'єднання охочих школярів та вихованців різного віку навколо доброї справи. Першочергове завдання наразі — допомога ЗСУ, проте в планах центру — підтримка усіх, хто потребує допомоги.

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Робимо ставки, де знову перейдуть дорогу на Соборній». Чому вінничани байдужі до полеглих воїнів?

«Піду за тата воювати». Після загибелі батька син вступив до військового ліцею

Коментарі (2)
  • Іван

    Зареєструйтесь і пройдіть запитання
  • Іван

    https://t.me/iQuizMaster_bot/iQuizMaster?startapp=1975779479  Проходьте тести, щоб заробити долари США, легко заробіть 1 долар США за 1 хвилину, і кожен, хто натисне наш міні-додаток, отримає 10 доларів США.

keyboard_arrow_up