Колектив міськтеплоенерго зібрав допомогу колегам, які на фронті

Колектив міськтеплоенерго зібрав допомогу колегам, які на фронті
  • Колектив «Вінницяміськтеплоенерго» зібрав одноденний заробіток на екіпірування та приціл для мобілізованих працівників, які зараз на війні.
  • Таким чином на потреби ЗСУ вони уже перерахували одноденний заробіток у сумі 800 тисяч грн.

Цього разу колектив підійшов до питання забезпечення наших мобілізованих індивідуально. Телефонували кожному і питали, в чому є потреба. Так сформувався певний перелік — оптичний приціл, Bandera Power, берці, бушлати, теплі штани, павербанки, тактичні рукавиці, плитоноски, спальний мішок.

«На зібрані кошти придбали все це і передали. Хлопці замовлені речі вже отримали й користуються ними та дякують за підтримку, — зазначає генеральний директор комунального підприємства «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик. — Я вдячний кожному нашому співробітнику, хто долучився до доброї справи. Вдячний кожному військовому, хто боронить нас на полі бою. Можу з упевненістю сказати, що це була не остання наша допомога військовим, будемо допомагати, підтримувати й надалі».

Відзначимо, що нині на фронті понад 40 працівників «Вінницяміськтеплоенерго».

Відео дня

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

«Робимо ставки, де знову перейдуть дорогу на Соборній». Чому вінничани байдужі до полеглих воїнів?

«Поранені кричать не так від болю, як від травматичного шоку» — лікар повернувся з фронту

Коментарі (2)
  • Сергій Романов

    З керівництва міськ тепло комун енерго зарплати взагалі потрібно забирати повністтю на допомогу ЗСУ до тих пір поки вони не навчаться не кочегарити при +16 на вулиці, не розроблять техумови на індивідуальні поквартирні чи побатарейні лічильники спожитого тепла і не звільнять народ з рабства комуни,  або дозволять бажаючим відключатися без хабарів від цього бл... вибачте  від комун тепло енерго і самим опалювати свої квартири з розумним і економним підходом.
  • sp g

    👍👍👍👍

keyboard_arrow_up