Допомогти армії: де плетуть сітки у Вінниці?

Допомогти армії: де плетуть сітки у Вінниці?
  • В нашій рубриці «Герої тилу» не раз розповідали про організації, які на постійній основі плетуть маскувальні сітки для наших захисників та захисниць.
  • Зібрали у цьому матеріалі адреси, де ваша допомога може бути дуже потрібна.

 

Волонтерський центр «Ми разом»

Він знаходиться в одному з торгових центрів в районі Вишеньки, сітки плетуть з 8.00 до 20.00. За детальнішим розташуванням можете звернутися до самої Катерини Марценюк.

Про них детально розписували тут.

Відео дня

Громадська організація «ВіннСолард»

З зовсім іншої сторони міста, а саме на Замості, також можна доєднатися до допомоги. Громадська організація «VinnSolard» запрошує і навіть просить не бути байдужими та час від часу доєднуватися до волонтерської діяльності, яка розгорнулася на Лебединського, 11. Тут плетуть не лише сітки, а і кікімори. 

Прочитати про їх діяльність можна тут.

В будинку по вулиці Дубовецька

Плетінням сіток також займаються мешканці одного з будинків по вулиці Добувецька. Зазвичай люди збирають по вечорах після роботи. 

Детальніше про них розповіли тут.

Молодіжний центр «Квадрат»

На постійній основі продовжують виготовляти маскувальні стіки й в молодіжному центрі «Квадрат». Працюють там щодня з 9:00 до 19:00, в разі питань можете звернутися за номером: +380983987515. Розташовується центр по вулиці Театральна, 15.

Військові справді потребують маскувальних сіток, за кількістю замовлень, які роблять наші захисники та захисниці, це добре видно. Але не завжди вистачає рук для їх виготовлення, тому ваша допомога дуже важлива.

Є інші місця, організації та центри, де також займаються плетінням маскувальних сіток. Якщо вам відомо про них, то напишіть у коментарях, щоб вінничани знали, де ще вони можуть допомогти наблизити нашу перемогу.


Читайте також:

Новий важливий збір Олександри Близнюк. Як 15-річна дівчинка вже змогла зібрати 350 тисяч на ЗСУ?

Студенти невтомні: у Вінницькому технічному коледжі продовжують створювати повербанки для ЗСУ

Коментарі

keyboard_arrow_up