«Безкоштовно перевеземо хоч танки». Вінницьке підприємство дає причепи і лафети для потреб ЗСУ

«Безкоштовно перевеземо хоч танки». Вінницьке підприємство дає причепи і лафети для потреб ЗСУ
  • Безоплатні послуги для підтримки фронту став пропонувати бізнес. Зокрема в сфері оренди агрегатів для транспортування вантажів. 
  • Одне з них — підприємство «Прагматек». Воно спеціалізується на продажі та оренді причепів і лафетів. Ми зафільмували асортимент обладнання, яким можна скористатися.

— Нині попит на наші послуги знизився різко, хоча після початку війни ми призупинили роботу на короткий час, — каже менеджер Вінницької філії «Прагматек» Юрій Таран. 

Чоловік розповів, що з поновленням діяльності головний офіс у Луцьку ухвалив рішення надавати причепи та лафети у безоплатну оренду. Зараз «Прагматек» представлений практично в усіх містах західної України та у Вінниці.

Відео дня

Як скористатися безкоштовною орендою агрегатів?

— За весь час війни тільки один раз ми зіштовхнулися із недобросовісними клієнтами. Це трапилося у Рівному. Люди взяли причеп і потім його просто не повернули, — каже Юрій Таран.

Зараз встановили чіткі і прості умови для взяття агрегатів у безкоштовну оренду. Людям необхідно залишити заставну суму вартості причепу чи лафету та надати підтверджуючі документи органів місцевої влади (або відомств чи організацій), що особу уповноважили забезпечити транспортування для потреб ЗСУ тощо.

— Просимо також не перефарбовувати наші агрегати у маскувальні кольори, — каже Юрій Таран та розповідає один випадок.

Клієнт у Чернівцях відправився з тентованим причепом яскраво жовтого кольору на передову. Але замість того, щоб просто передати вантаж, перефарбував тент із жовтого у чорний колір. Потім йому довелося відшкодувати збиток . 

Вінницька філія підприємства «Прагматек» знаходиться за адресою Немирівське шосе 90(А). Скористатися послугами безкоштовні оренди можна також, звернувшись за телефонами 067-334-74-01, 050-377-20-21. 

Про вибір агрегатів дивіться на відео:


Читайте також:

В аеропорту Тель-Авіву літакам РФ вінничанин подавав сигнали прапором України. Його звільнили?

Кохання під час війни: скільки у Вінниці одружилося пар та народилося дітей

Георгій Самков заснував «банку допомоги» та ініціював виплату стипендій ветеранам спорту

Коментарі

keyboard_arrow_up