У Катерини четверта стадія раку шийки матки. Дівчині потрібна допомога

У Катерини четверта стадія раку шийки матки. Дівчині потрібна допомога
  • Катерина вже кілька місяців береться з раком. Прогнози на одужання має хороші, але грошей на лікування у неї не вистачає. Ціна питання — 300 тисяч гривень. 

Кілька місяців тому у Катерини Компаніченко розпочалися болі внизу живота. Вона звернулася до лікарні. УЗД-дослідження показало запалення нирки. Почали її лікувати. На це пішло понад два місяці. Краще не ставало, а одного дня Катерина помітила, що разом із сечею виходить кров. 

Пішла до уролога. Знову УЗД, після якого лікарка порадила терміново йти до онкогінеколога на консультацію. Там МРТ показало пухлину, яка вросла в сечовий міхур. 

— Я почала проходити більш ретельне обстеження, щоб дізнатися, наскільки там все уражено. Але був якраз карантин, тому потрібно було чекати висновків. Вони довго не приходили, а у мене на руках були результати МРТ, — розповідає Катерина Компаніченко. — Почала дивитися в інтернеті, що означають всі ті незрозумілі цифри та букви. Коли прочитала, що «Т-4» означає четверту стадію, то просто заплакала. 

Відео дня

Підійшла мама, яка запитала, що сталося. Катерина почала пояснювати, що скоріше за все у неї четверта стадія і що не знає тепер, що з цим робити. Мама засумнівалася, мовляв, ти ж не лікарка, звідки тобі таке знати. Але запропонувала, не чекаючи на результати попередніх обстежень, пройти обстежитися в іншій лікарні: «Не розуміємо, чого ви чекаєте? Треба швидко дообстежуватися і починати лікування», — пояснили лікарі онкодиспансеру. 

Діагноз Катерини — рак шийки матки четвертої стадії. Зараз вона пройшла вже чотири хіміотерапії. Динаміка хороша, ліки діють. У неї пройшли болі, пухлина почала зменшуватися. Попереду ще одна хімія і промені, після яких, за словами лікуючого лікаря, вона може увійти в ремісію. 


Катерина зараз

Обстеження та променеву терапію родина буде оплачувати самотужки. Однак, вони потребують допомоги у придбанні дороговартісного протипухлинного препарата «Авастин». Його аптечна вартість складає 35-38 тисяч гривень за флакон. Катерині потрібно щотри тижні прокапувати по два таких флакона.  

Зараз Катерина купує його нелегально, їй привозять препарат з Туреччини. Таким чином за два флакони вона сплачує 38 тисяч гривень, що суттєво дешевше, але все одно не вирішує проблему. 

— Коли я вперше написала про хворобу у соціальних мережах, то відгукнулося доволі багато людей. Навіть ті, від кого я не очікувала допомоги. Нам одразу вдалося зібрати на першу хімію. Після другого допису допомоги було менше, а потім і зовсім перестали відгукуватися, — розповідає Катерина. — У нас в родині працює мама та чоловік. Ми платимо за комуналку, купуємо необхідні продукти, а все інше йде на лікування. У нас ще двоє дітей, ними також треба займатися, тому грошей на препарати не вистачає. Тай не виходить у нас заробляти по 38 тисяч гривень за три тижні.

Катерина з дітьми

Навіть якщо променева терапія допоможе Катерині увійти в ремісію, їй все одно, щоб убезпечити себе від рецидиву, ще дев’ять разів доведеться прокапати «Авастин». На це необхідно 342 тисячі гривень. Зараз родина має 33 тисячі, але як знайти ще триста — не знають, тому звертаються до небайдужих вінничан з проханням допомогти одужати Катерині. 

Картка ПриватБанку:

5168 7573 3386 8943 — Катерина Компаніченко

 

Читайте також:

«Після пологів він одразу почав синіти»: Стасік Солодкий та його не солодка історія

«У Вінниці йому вже нічим не могли допомогти»: маленькому Дімі потрібна ваша підтримка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2083)
  • Lyudmyla Skulska

    ++++++++++++
  • Alla Nikitina

    +++++++++++++++++++++
  • Anya Nykorak

    ++++++++++++++++++
  • Ігор Вітів

    Пити Катерині від грибків,що викликали міому й фіброма чай з таволги,4 рази в день,разом з чоловіком-2 місяці.Паралельно і після замість води й іншої рідини пити їй чай татарнику(чортополоху)2 місяці.Програму смерді всі блоки життя і злих духів вигнати терміново,а травами ще й спринцюватися рано і ввечері передай те їй всі 0675884880 знахар,терапевт,медіум,екзорцист
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up