Може бути ампутація ноги. Вінничанка просить допомоги для 17-річного брата

Може бути ампутація ноги. Вінничанка просить допомоги для 17-річного брата
  • Максим Басік постраждав в ДТП на Рівненщині, проте кошти на допомогу хлопцеві збирають усією країною. Вінничанка просить фінансової допомоги на лікування свого брата.

Першого жовтня на Рівненщині сталась автотранспортна пригода.17-річний хлопець, який керував мотоциклом марки «Ліфан», зіштовхнувся з автівкою «Ніссан». В результаті аварії юнака з важкими травмами голови і ноги госпіталізували в лікарню.

У Максима Басіка відкритий перелом та рвана рана правої гомілки з некрозом шкіри, відкрита черепно-мозкова травма, перелом кісток основи черепа.

Відео дня

Вінничанка Діана Бердоус просить усіх небайдужих допомогти врятувати брата, який після ДТП знаходиться у вкрай важкому стані — юнакові планують ампутувати ногу. 

— В нашій сім'ї сталась біда. Першого жовтня ввечері трапилася аварія, в якій потерпів мій 17-ти річний брат Максим Басік. Він живий, але перебуває в комі. Максим дуже травмував голову і ногу, яку мають оперувати.Травма ноги важка, можлива часткова ампутація (по коліно). Всі ми знаємо, що таке лікарня, а тим більше реанімація —  йдуть дуже великі витрати. Тож я прошу вашої фінансової та молитовної допомоги для мого брата Максима.

Реквізити для допомоги:

5354650027691248 Басік Наталія ( мама) Укргазбанк

5168745608815848 Басік Олександр (брат) ПриватБанк

 

Читайте також:

Вбивство чи самогубство? Нові деталі загибелі 17-річного хлопця, якого знайшли в ставку Кирнасівки

«Я з народження борюся за його життя»: мама хлопчика, який має три важких захворювання

Коментарі

keyboard_arrow_up