Добрі справи: маленькі вінничани у VinSmart Центрі виготовляють окопні свічки

Добрі справи: маленькі вінничани у VinSmart Центрі виготовляють окопні свічки
  • У Вінницькій громаді продовжується акція «Подаруй тепло», до якої доєднуються і відвідувачі VinSmart Центру. Малеча не тільки навчається чомусь новому, а ще й виготовляє окопні свічки для наших воїнів.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Спільними зусиллями діти вже кілька місяців роблять окопні свічки за допомогою яких, наші бійці можуть не тільки зігрітися, а й просушити одяг. Вінницька малеча відповідально ставиться до справи, отож і днями дітлахи виступили на мініконцерті, під час якого провели збір коштів для закупівлі парафіну в рамках акції «Подаруй тепло».

 

Відео дня

Директор VinSmart Центру Дмитро Мира повідомив, що наразі такі акції проходять у більшості Центрів, після закінчення акції свічки передадуть для захисників та захисниць на передову.

«Ми з дітками віримо в те, що вогник, який подарують свічки, зігріватиме наших захисників не лише зовні, а й всередині. Отож, закликаємо вінничан та гостей міста, за можливості приносити парафін до креативного простору «Level 80» або найближчого VinSmart Центру, aдже кожна виготовлена свічка — це підтримка наших воїнів», — розповідає начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлія Мончак.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Маленьких внесків не буває. Зібрали десять волонтерських організацій, яким можна довіряти

У Вінниці відновили виготовлення сушарок для взуття, яких потребують військові на фронті

Коментарі (1)
  • Чорна Тамара

    Гарна ініціатива 👍

keyboard_arrow_up