Масаж повії чи лікарки? На Коріатовичів продовжує працювати і дратувати сусідів еротичний салон

Масаж повії чи лікарки? На Коріатовичів продовжує працювати і дратувати сусідів еротичний салон
  • Два тижні тому тут задокументували діяльність борделю. В будинку на Коріатовичів під виглядом масажного салону надавали секс-послуги.
  • Але мешканці багатоповерхівки кажуть, що заклад ні на день не припиняв роботу, тому вони й далі терплять галас, туалет під вікнами, чули навіть стрілянину.
  • Навіть у службах таксі позначили цю адресу як еротичний салон. Так перепитують, приймаючи виклик.  
  • Працівниця скандального закладу вручила сьогодні журналісту рекламний листок з прайсом послуг і телефоном. Що було далі — дивіться відео.

Поліція викрила бордель на Коріатовичів 155, як ми повідомляли раніше, 3 грудня. Але заклад не зачинився. Місцеві мешканці стверджують — його робота не припинялася узагалі. Це видно і з активної промоції та присутності установи у довідкових сервісах інтернету.

Сьогодні, 17 грудня, ми виїхали за вказаною адресою та поспілкувалися із обуреними мешканцями багатоповерхівки. Що не влаштовує людей? Сусідство скандального салону з їхнім житлом та поведінка клієнтів закладу. П'яний гвалт, туалет під вікнами — все це люди регулярно фіксують на свої смартфони.  

— Ми не розуміємо, чому так відбувається. Чи не в усіх медіа сповіщають про те, що діяльність салону викрита — а він робить, — каже мешканка будинку Ірина. — Це спричиняє багато незручностей усім жителям. Раніше на місці цього салону був і магазин, і адвокатська контора. Все було нормально. Ми з ними дружили. А сьогодні тут ні пройти, ні проїхати через велику кількість авто. При чому як вдень, так і вночі.

Відео дня

Жінка каже, що їй соромно перед сином-підлітком, коли він викликає таксі. Оператори добре знають їх адресу і перепитують, чи він у еротичному салоні.

— Я особисто не маю нічого проти установ такого характеру. Але вони мають десь бути за межами міста чи не у густо населених кварталах. Я мешкаю через стінку із цим закладом. Щоночі чую крики, галас. Викликаю поліцію. Жодної адекватної реакції, — зізнається іще одна жителька на ім'я Ірина.

Свою безперервну діяльність не заперечують і в самому закладі. Однак переконують — послуги надають без інтиму.

Масаж простати, наприклад, вказаний в їхньому рекламному листі, назвали лікувальною процедурою на уточнююче питання журналіста. Розмову ми записали, вона є на відео нижче. 

Сьогодні нам вдалося докладно поспілкуватися і з жителями будинку по вулиці Князів Коріатовичів, 155, і з представниками установи, яка так докучає людям.

Крім того, тамтешні мешканці надали нам відео, яке вони знімали в нічний час, щоб зафіксувати поведінку клієнтів салону. 

Отож дивіться наш відео сюжет про скандальний заклад:

Адвокат вірить в чесність своїх клієнтів

Після того, як наш відео сюжет про цей заклад вийшов на сайті 20minut.ua, з автором зв’язався чоловік, який назвався адвокатом підприємства «Его Студія» Романом Василишиним.

— Я представляю інтереси підприємства, яке знаходиться за адресою Коріатовичів, 155, — сказав адвокат. — Так як там йде потік клієнтів, то, мабуть, це не дуже зручно для осіб, які там проживають. Ну а клієнти — це ж чоловічий фактор — може, вони і вчиняють якісь неправомірні дії. А з боку підприємця ніяких незаконних дій не вчиняється. Вона (підприємець - авт.) мене запевнила, що в неї все у рамках закону. Підприємство зареєстроване в єдиному реєстрі підприємців, сплачує усі податки, необхідні збори. На скільки мені відомо, вони не надають лікувальних послуг. Там у них розслаблюючі, еротичні. По технікам масажу я вам не розповім, бо це якась їхня комерційна таємниця. Вони навчають осіб, які влаштовуються туди на роботу. Що стосується інтимних послуг, на скільки мені відомо, підприємець зобов’язує не надавати жодних інтимних послуг, не торкатися інтимних зон.

 

Читайте також:

Син судді виграв автомобіль за вакцинацію. Як так сталося і хто ще у списку переможців?

У Вінниці відкрився перший ялинковий ринок. Що та за скільки там можна придбати

Тест від 20minut.ua. Чи пам'ятаєте ви, як називалися вінницькі вулиці до перейменування?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Nataliya Dybvadskog

    Мабуть сусідам скидок немає🤔🤔🤔
  • Vitaliy Chernysh

    Гарна реклама…
  • Vitaliy Sutyk

    ви думаєте хтось проти? проти тільки старі бабці які вже не можуть надавати такі послуги. Нагадуючи своє, коли була молода була хлопцям коляда зараз вийду на гору вітер туру ру руру ру. Чисто завість, от і пишуть

    Nataliya Dybvadskog reply Vitaliy Sutyk

    Vitaliy Sutyk а може туди ходять старі багаті  "пердуни", яким інколи пртрібно "самозатвердитись"- так як вони знають, що крім грошей вони вже красою та свіжістю "не блістають. А тут їм , скоріш всього, молоденьких "сосочок'" подають!
  • Сергей Швец

    Клиенты массажных салонов всегда такие, пьяные, не культурные, с недержанием мочи. Угроза всему дому..

keyboard_arrow_up